ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για bonus στο Δημόσιο: Γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές. ***** Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη: Η σοβαρότητα δεν κατακτιέται με την επίκλησή της. ***** Δεν παραιτείται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ - «Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση». ***** Γερμανία: Αρχίζει η δίκη των «Πολιτών του Ράιχ» - Σχεδίαζαν κατάλυση του πολιτεύματος.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις αύριο Τετάρτη
Οι συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, πραγματοποιούν 24ωρη απεργία από τις 06:00 π.μ. σήμερα Τρίτη, 8 Απριλίου έως τις 06:00 π.μ. της Τετάρτης, 9 Απριλίου, σε όλη τη χώρα. Το διεκδικητικό πλαίσιο αφορά:
  • Την υπογραφή νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που θα ισχύουν για όλους.
  • Να πάρει πίσω η κυβέρνηση το νόμο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας , να επανέλθει η υποχρεωτικότητά τους.
  • Να σταματήσει το άθλιο καθεστώς των ατομικών συμβάσεων και ο απαράδεκτος διαχωρισμός στους μισθούς των εργαζομένων με βάση την ηλικία.
  • Να αυξηθούν τα επιδόματα ανεργίας.
  • Να επιστραφούν τα αποθεματικά, που δημεύτηκαν μέσω PSI , στα ασφαλιστικά Ταμεία.
  • Να μη θιγεί το δικαίωμα της απεργίας και η συνδικαλιστική δράση.
Επίσης οι δημοσιογράφοι διαμαρτύρονται για:
  • Την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
  • Τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών
  • Τη μείωση επικουρικών συντάξεων
  • Την κατάργηση τριετιών
  • Την επέκταση του καθεστώτος ενοικίασης εργαζομένων
Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ.


Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις αύριο Τετάρτη
Προβλήματα στις μετακινήσεις θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη, το επιβατικό κοινό, λόγω της 24ωρης απεργίας ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ. Συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα προβλήματα θα υπάρξουν στις μετακινήσεις με τα τρένα, τον προαστιακό και τα τρόλεϊ, αφού οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μετέχουν με 24ωρη απεργία.

Η απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών θα επηρεάσει και τα δρομολόγια του Μετρό, με αποτέλεσμα οι συρμοί να τερματίζουν στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας». Λόγω της απεργίας, ματαιώσεις θα υπάρξουν και στα βραδινά δρομολόγια των τρένων σήμερα Τρίτη. Σημειώνεται, πάντως, πως οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους απειλούν να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους και τις μέρες του Πάσχα, αντιδρώντας στις αποκρατικοποιήσεις.

Τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Κανονικά θα λειτουργήσουν το Μετρό, ο Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το Τραμ, καθώς το προσωπικό εξακολουθεί να είναι επιστρατευμένο.

Όσον αφορά τα αεροδρόμια, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αν και αρχικά είχαν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση με 24ωρη απεργία, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Μεταφορών Μιχ. Χρυσοχοΐδη, αποφάσισαν τελικά να μην πάρουν μέρος στην απεργία.

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα περισσότερα λιμάνια της χώρας, καθώς η ΠΝΟ θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ