ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

1η Μαίου 1976: Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σκοτώνεται ο ανεξάρτητος Βουλευτής και αντιστασιακός Αλέκος Παναγούλης. Είχε γεννηθεί στις 2 Ιουλίου του 1939.Ο θάνατός του είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αν δεν είχε σκοτωθεί ο Παναγούλης πολλά θα ήταν διαφορετικά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο Παναγούλης ήταν μια ηρωϊκή μορφή της αντίστασης κατά της χούντας!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απεργία Πρωτομαγιάς: Αλαλούμ με το Μετρό

Ν έες αλλαγές προκύπτουν από τις αποφάσεις των εργαζομένων σχετικά με τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην απεργία της Πρωτομαγιά...


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ενημερώνουμε το αναγνωστικό μας κοινό, ότι λόγω της σημερινής πανεργατικής απεργίας για την Πρωτομαγιά, και των πηγών μας που συμμετέχουν σ΄ αυτήν, η ιστοσελίδα μας δεν θα ενημερώνεται - Χρήσιμες πληροφορίες για την σημερινή ημέρα, στην παραπάνω δημοσίευσή μας. «Ες αύριον τα σπουδαία»! Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγια!

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΤΡΙΕΡΒΕΛΕΡ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤ

Έντονες φήμες ότι η Βαλερί Τριερβελέρ τα έκανε γυαλιά καρφιά στο προεδρικό γραφείο του Φρανσουά Ολάντ κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου. Γαλλικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η Τριερβελέρ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της όταν έμαθε για τον παράλληλο δεσμό του προέδρου και άρχισε να σπάει αντίκες, συλλεκτικά βάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα τέχνης.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες «Le Figaro» και «Le Parisien», οι ζημιές που προκάλεσε αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώΩστόσο, η αρμόδια επιτροπή του Μεγάρου των Ηλυσίων έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες αυτές.



Την ίδια ώρα, τρελές πωλήσεις κάνει το κράνος (μάρκας Dexter) με το οποίο προσπαθούσε να καμουφλαριστεί ο Γάλλος πρόεδρος, μπαινοβγαίνοντας στο σπίτι της ερωμένης του, Ζιλί Γκαγιέ.  Σύμφωνα με το περιοδικό «Le Point», στην ιστοσελίδα της εταιρείας Dexter ανακοινώθηκε ότι μετά την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου, οι παραγγελίες για το συγκεκριμένο κράνος ήταν πάρα πολλές, με αποτέλεσμα να έχει ήδη εξαντληθεί το απόθεμα.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ