ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

βαρυ το κλιμα για την Ελλαδα στο Euro Working Group

βαρυ το κλιμα για την Ελλαδα στο Euro Working Group
Η πρόοδος στις εργασίες του Brussels Group δεν έχει αφήσει ικανοποιημένους τους εταίρους, όπως προκύπτει από τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Ομάδας Εργασίας του Εurogroup, η οποία πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα σε αρκετά βαρύ κλίμα για την Ελλάδα, αναφέρουν διπλωματικές πηγές.
Οι εταίροι εκτιμούν ότι παραμένουν πολλά θέματα ανοικτά, ενώ διαπιστώνουν ότι η κυβέρνηση με κάποιες μονομερείς ενέργειές της έχει ξεφύγει από το πνεύμα της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με διπλωματική πηγή, από την ενημέρωση που έγινε στην Ομάδα Εργασίας από στελέχη του Βrussels Group, προκύπτει ότι υπάρχουν ακόμη διαφορές στα δημοσιονομικά θέματα, στις συντάξεις, στην αγορά εργασίας, καθώς και σε άλλα ζητήματα.
Όπως τονίστηκε, σειρά ενεργειών των ελληνικών αρχών βρίσκονται σε αντίθεση με τη δέσμευση που είχε αναλάβει η κυβέρνηση στις 20 Φεβρουαρίου ότι δεν θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ INTERNET. ΕΤΣΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή την έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για την οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών. Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχετική ανακοίνωσή του, η έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ «αποτυπώνει την τραγική πραγματικότητα των ελληνικών νοικοκυριών, που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν μέσα στα κοινωνικά και οικονομικά συντρίμμια του μνημονίου». «Σε αυτήν την πραγματικότητα η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια και, με περίσσιο θράσος, υπερηφανεύεται για τις ''επιτυχίες'' της» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και διερωτάται αν η συνιστούν επιτυχία η υπερχρέωση των νοικοκυριών, η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και η αδυναμία πρόσβασης σε βασικά αγαθά.
 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WEB - TV


ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

WOMENS...

ΜΑΜΑ 365

LIFE

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ