ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΥΡΙΟ Ο ΚΕΡΙ

Σ ε Λονδίνο και Βρυξέλλες μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι , στον απόηχο του βρετανικού δημοψηφίσματος.  Στο επί...

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Κυριακή οι Ισπανοί, στη δεύτερη εντός εξαμήνου προσπάθεια να αναδειχθεί κυβέρνηση. Εδώ και έξι μήνες η Ισπανία πορεύεται με υπηρεσιακή κυβέρνηση υπό τον Μαριάνο Ραχόι. Η χώρα πέρασε τα τελευταία 35 χρόνια με τη «ρουτίνα» των μονοκομματικών κυβερνήσεων και της εναλλαγής Λαϊκού Κόμματος (ΡΡ) και Σοσιαλιστών (PSOE) στην εξουσία. Όμως, η λιτότητα και η οικονομική κρίση προκάλεσαν δυσαρέσκεια και έφεραν πολιτικό κατακερματισμό.

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή την έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για την οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών. Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχετική ανακοίνωσή του, η έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ «αποτυπώνει την τραγική πραγματικότητα των ελληνικών νοικοκυριών, που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν μέσα στα κοινωνικά και οικονομικά συντρίμμια του μνημονίου». «Σε αυτήν την πραγματικότητα η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια και, με περίσσιο θράσος, υπερηφανεύεται για τις ''επιτυχίες'' της» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και διερωτάται αν η συνιστούν επιτυχία η υπερχρέωση των νοικοκυριών, η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και η αδυναμία πρόσβασης σε βασικά αγαθά.
 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

WEB TV

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

WOMENS...

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΜΑΜΑ 365

LIFE