ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι χώρα του δεν σκοπεύει να εξαπολύσει πόλεμο κατά της Τουρκίας, με αφορμή την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την τουρκική αεροπορία. Χαρακτήρισε δε την κατάρριψη ως μια
«προσχεδιασμένη πρόκληση».
Το κλίμα μεταξύ των δύο χωρών είναι ιδιαίτερα ψυχρό, με τη Μόσχα να επιτίθεται στην Άγκυρα,
κατηγορώντας την για συνεργασία με το Ισλαμικό Κράτος και «ισλαμοποίηση» της εσωτερικής ζωής στην Τουρκία.
Ο κ. Λαβρόφ πρόσθεσε ωστόσο ότι «δεν είναι άγνωστο πως οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν το τουρκικό έδαφος».
Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας τόνισε ότι οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Τουρκία δεν έχουν διακοπεί και ότι ο ίδιος είχε επαφή με τον Τούρκο ομόλογό του.

Στη διάθεση των οδηγών τέθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης η ηλεκτρονική εφαρμογή για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας του 2016. Η ανάρτηση των στοιχείων γίνεται σταδιακά. Οι κάτοχοι οχημάτων θα πρέπει να εξοφλήσουν τα τέλη έως και την 31 Δεκεμβρίου 2015. Διαφορετικά θα επιβαρύνονται με ποσό διπλάσιο των τελών. Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω του ίντερνετ ή στα υποκαταστήματα των τραπεζών.

23 Ιαν 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή την έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για την οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών. Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχετική ανακοίνωσή του, η έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ «αποτυπώνει την τραγική πραγματικότητα των ελληνικών νοικοκυριών, που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν μέσα στα κοινωνικά και οικονομικά συντρίμμια του μνημονίου». «Σε αυτήν την πραγματικότητα η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια και, με περίσσιο θράσος, υπερηφανεύεται για τις ''επιτυχίες'' της» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και διερωτάται αν η συνιστούν επιτυχία η υπερχρέωση των νοικοκυριών, η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και η αδυναμία πρόσβασης σε βασικά αγαθά.
 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WEB - TV


ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΡΤ - LIVE TV

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV Ε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

WOMENS...

ΜΑΜΑ 365

LIFE

ΕΡΤ - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ