ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ VD

« Π ρέπει να γίνει σαφές, ότι η μεταρρύθμιση αυτή, δεν είναι προαιρετική ούτε αποτελεί μόνο συμβατική υποχρέωση της χώρας. Είναι αναγκαί...

Τέσσερις οι τηλεοπτικές άδειες και από την κυβέρνηση θα γίνει ο διαγωνισμός. Αυτό ανακοίνωσε επισήμως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι ο καιρός της υπομονής απέναντι στην αντιπολίτευση για την επίτευξη συναίνεσης όσον αφορά τη σύσταση του Δ.Σ. του ΕΣΡ έλαβε τέλος.

Πέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή την έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για την οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών. Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχετική ανακοίνωσή του, η έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ «αποτυπώνει την τραγική πραγματικότητα των ελληνικών νοικοκυριών, που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν μέσα στα κοινωνικά και οικονομικά συντρίμμια του μνημονίου». «Σε αυτήν την πραγματικότητα η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια και, με περίσσιο θράσος, υπερηφανεύεται για τις ''επιτυχίες'' της» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και διερωτάται αν η συνιστούν επιτυχία η υπερχρέωση των νοικοκυριών, η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και η αδυναμία πρόσβασης σε βασικά αγαθά.
 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WEB - TV


ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΡΤ - LIVE TV

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV Ε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

WOMENS...

ΜΑΜΑ 365

LIFE