Πάνω από 25 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για το Ινστιτούτο Παστέρ. ***** Φωτιά στην Κορινθία: Στάχτη περίπου 65.000 στρέμματα, σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες. ***** Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 16χρονο που συνελήφθη για τον βιασμό 13χρονης. ***** ΥΠΕΞ: Ένας Έλληνας μεταξύ των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ. ***** Π. Τσακλόγλου: Βιώσιμο το συνταξιοδοτικό παρά τις εξελίξεις. ***** Επιχείρηση των IDF στη Χεβρώνα για την τρομοκρατική επίθεση στη Γιάφα του Τελ Αβίβ - Έφοδοι σε σπίτια και συλλήψεις. ***** Κρεμλίνο: Όλα τα μέρη να δείξουν αυτοσυγκράτηση. ***** Νεκροί 51 Παλαιστίνιοι στην Γάζα το τελευταίο 24ωρο - 41.689 από την έναρξη του πολέμου.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

ΚΥΣΕΑ: Σε εγρήγορση οι ελληνικές Αρχές - Καταδίκη της επίθεσης του Ιράν

«Οι ελληνικές Αρχές παραμένουν σε εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα κα εντείνουν τους ελέγχους και τη συνεργασία για ανταλλαγή πληροφοριών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την έκτακτη Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό
Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται: «Συνεδρίασε εκτάκτως υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης έγινε αποτίμηση των τελευταίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, μετά τις επιθέσεις του Ιράν εναντίον του Ισραήλ. Αξιολογήθηκε η κατάσταση ασφαλείας, ενώ συζητήθηκε το σχέδιο εκκένωσης Ελλήνων από τον Λίβανο.
»Η Ελλάδα καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις επιθέσεις του Ιράν εναντίον του Ισραήλ. Πρόκειται για σοβαρή κλιμάκωση που απειλεί την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια. Η Ελλάδα στηρίζει τον λαό του Ισραήλ και το δικαίωμά του να ζει με ασφάλεια και επαναλαμβάνει την έκκληση για άμεση αποκλιμάκωση. Οι ελληνικές Αρχές παραμένουν σε εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα, εντείνουν ελέγχους και συνεργασία για ανταλλαγή πληροφοριών».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ