ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Δούκας για συνάντηση με Διαμαντοπούλου: Θα είμαστε μαζί την επόμενη μέρα

Σ
ε κάθε περίπτωση με την Άννα θα είμαστε μαζί την επόμενη μέρα, τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Χάρης Δούκας μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με την Άννα Διαμαντοπούλου στα γραφεία της πρώην Υπουργού. 
Όπως είπε ο Χάρης Δούκας σε δήλωσή του: «Είχαμε μιλήσει από την πρώτη στιγμή μετά τα αποτελέσματα με την Άννα Διαμαντοπούλου και είχαμε πει ότι θα βρεθούμε από κοντά όπως και έγινε σήμερα. Είχαμε μία αναλυτική συζήτηση σε εξαιρετικό κλίμα και μιλήσαμε για την αναγκαία σύνθεση διαφορετικών ρευμάτων και τάσεων για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ που θα νικήσει». Η συνάντηση κράτησε περί τα 45 λεπτά.
Ερωτηθείς για τη διεξαγωγή του Debate των υποψήφιων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Χάρης Δούκας σημείωσε πως «από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι είμαι διαθέσιμος. Δεν έχω βάλει καμία εκδήλωση στο πρόγραμμά μου τις επόμενες μέρες για να υπάρχει ευελιξία και να οριστεί ημερομηνία».
Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Διαμαντοπούλου στις 13:30 βρέθηκε και με τον έτερο υποψήφιο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, πάλι στα γραφεία της, επί της Αθανασίου Διάκου.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ