Δημοσκόπηση: Ισχυρό προβάδισμα Κασσελάκη σε ΣΥΡΙΖΑ, απόλυτο «ντέρμπι» Ανδρουλάκη - Δούκα στο ΠΑΣΟΚ. ***** «Πορτοκαλί συναγερμός» στην Αθήνα για την κόλαση στη Μέση Ανατολή: Μεταναστευτικό και τρομοκρατία. ***** Παπαθανάσης: Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ψηφιακή εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία και ηλικιωμένων. ***** Παππάς: Η Κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την άνοδο των τιμών ενέργειας - Τα έσοδα το επιτρέπουν. ***** Αύριο στις 20:00 η ομιλία Κ. Μητσοτάκη στα γενέθλια της Ν.Δ. στη Ρηγίλλης. ***** Η Ελλάδα γεννά νέους… συνταξιούχους - Κύμα φυγής από την εργασία. ***** Reuters: Η Ελλάδα απροσδόκητος νικητής στον ευρωπαϊκό αγώνα πώλησης των Τραπεζών. ***** Νέα Αριστερά: Καλεί σε πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία «Κυρώσεις τώρα στην κυβέρνηση δολοφόνο του - Ισραήλ». Οι Χούθι λένε ότι εξαπέλυσαν επίθεση με drones στο Ισραήλ.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Στέφανος Κασσελάκης

Υποψήφιος και επισήμως για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς αυτή τη φορά έμεινε πιστός στο σημερινό ''ραντεβού'' για την ανακοίνωση της απόφασής του. Το διάρκειας τριών λεπτών βίντεο που ανήρτησε στα social media έχει μηνύματα ''για το παλιό'' που αντιστέκεται στον ΣΥΡΙΖΑ, και ''το νέο'' που εκπροσωπεί ο ίδιος και, όπως τονίζει, «μπορεί να συναντά εμπόδια, να πέφτει, αλλά φτάνει στο τέλος της διαδρομής διότι πάντα γεννιέται».

Ξεκάθαρο είναι το πολιτικό μήνυμα, αφού σε τέσσερις σειρές θέτει κωδικοποιημένο το γνωστό, από πρόσφατες θέσεις του, δίλημμα για τη νέα Κυβέρνηση που θα διαδεχτεί τη σημερινή: «Ή θα έρθει μια δήθεν κεντροαριστερή κατασκευή στην υπηρεσία της διαπλοκής ή θα έρθει ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ, ένα ανανεωμένο, άφθαρτο και αδιάφθορο κόμμα της Σύγχρονης Αριστεράς».

Αίσθηση προκαλεί η παρότρυνση του κ. Κασσελάκη στον κόσμο που τον στηρίζει να γραφτούν μέλη του κόμματος μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, δηλαδή την ημερομηνία που έχει τεθεί για δικαίωμα ανάδειξης Συνέδρων: «Δεν έχω κομματικό μηχανισμό. Είχα και έχω μόνο εσάς. Γι’ αυτό μην περιμένετε την ώρα των εκλογών για Πρόεδρο. Γραφτείτε άμεσα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις 11 Οκτωβρίου για να μπορείτε να ψηφίσετε για συνέδρους. Να ακουστεί η φωνή σας (…) Για να μην αποκλειστεί καμία υποψηφιότητα, για να μην αποκλειστεί κανένας ψηφοφόρος από την κάλπη».

Πίσω από αυτή την αναφορά κρύβεται η προσπάθεια του επιτελείου του να υπερισχύσουν στο Σώμα των Συνέδρων οι υποστηρικτές του, ώστε αφενός να ακυρωθεί η καθαίρεσή του και, αφετέρου, να αποτραπεί ο κίνδυνος αποκλεισμού του από την διεκδίκηση της προεδρίας. Όπως έχουν διαμηνύει ήδη συνεργάτες του, ακόμα και αν το συνέδριο ακυρώσει την απόφαση με την οποία η Κεντρική Επιτροπή τον καθαίρεσε πριν από ένα μήνα, ο ίδιος θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα για τις προεδρικές κάλπες, στις οποίες όμως θα προσέλθει ως ''Πρόεδρος'' και όχι ως ''εκπεσών Πρόεδρος'', όπως τον αποκαλούν οι αντίπαλοι του.
euro2day.gr

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ