Πάνω από 25 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για το Ινστιτούτο Παστέρ. ***** Φωτιά στην Κορινθία: Στάχτη περίπου 65.000 στρέμματα, σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες. ***** Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 16χρονο που συνελήφθη για τον βιασμό 13χρονης. ***** ΥΠΕΞ: Ένας Έλληνας μεταξύ των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ. ***** Π. Τσακλόγλου: Βιώσιμο το συνταξιοδοτικό παρά τις εξελίξεις. ***** Επιχείρηση των IDF στη Χεβρώνα για την τρομοκρατική επίθεση στη Γιάφα του Τελ Αβίβ - Έφοδοι σε σπίτια και συλλήψεις. ***** Κρεμλίνο: Όλα τα μέρη να δείξουν αυτοσυγκράτηση. ***** Νεκροί 51 Παλαιστίνιοι στην Γάζα το τελευταίο 24ωρο - 41.689 από την έναρξη του πολέμου.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Γ. Πιτσιλής προς Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί: Ελάτε να παραλάβετε τις αυτοκόλλητες ταμπέλες

Κ
άλεσμα στους αυτοκινητιστές να παραλάβουν τις αυτοκόλλητες ταμπέλες, που παρήχθησαν με έξοδα της Αρχής και ενημερώνουν τους επιβαίνοντες για την υποχρέωση των οδηγών να εκδίδουν απόδειξη και να δέχονται πληρωμές με κάρτα, απευθύνει με επιστολή του προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής
Ειδικότερα, έως τις 5/10 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί πρέπει να ενημερώσει την ΑΑΔΕ για τον τρόπο παραλαβής των ταμπελών, καθώς και τα στοιχεία του υπεύθυνου παραλαβής. Σε περίπτωση που είτε η Ομοσπονδία αρνηθεί εκ νέου να παραλάβει τις ταμπέλες, είτε παρέλθει άπρακτη η πενθήμερη προθεσμία, η αντίστοιχη υποχρέωση μετακυλίεται στα πρωτοβάθμια Σωματεία.

Το χρονοδιάγραμμα

Εντός προθεσμίας:
  • Δέκα μερών από την άρνηση ή την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας, τα Σωματεία οφείλουν να γνωστοποιήσουν στην ΑΑΔΕ τον τρόπο και τα στοιχεία του υπεύθυνου παραλαβής
  • Τριών εβδομάδων από την παραλαβή των ταμπελών, πρέπει να ολοκληρωθεί η επικόλλησή τους στα ταξί.
Εάν και τα πρωτοβάθμια σωματεία αρνηθούν να παραλάβουν ή παρέλθει άπρακτη κι αυτή η προθεσμία, οι υπόχρεοι οφείλουν εντός τριών εβδομάδων να μεριμνήσουν οι ίδιοι, με δικά τους έξοδα, για:
  • Την παραγωγή των αυτοκόλλητων ταμπελών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κοινής Υπουργικής απόφασης και την επικόλλησή τους στα οχήματα ταξί.
 «The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ