ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκ με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανακοπή η πρώτη εκτίμηση των γιατρών - Συντετριμμένοι παίκτες και παράγοντες του Παναθηναϊκού έξω από το σπίτι του. ***** Απερρίφθη το αίτημα διαγραφής Κασσελάκη - Με ψήφους 8 έναντι 6 από την Επιτροπή Δεοντολογίας. ***** Στη δίνη του τυφώνα Μίλτον: Καταιγίδες, ανεμοστρόβιλοι και καταστροφές στη Φλόριντα. ***** Ο Τραμπ χρίχνει το «βαρύ χαρτί» του - Ο Έλον Μασκ πρωταγωνιστής στην προεκλογική εκστρατεία. ***** Αυστηρή προειδοποίηση ΗΠΑ σε Νετανιάχου για Λίβανο: «Μην τολμήσεις». ***** Ισραήλ: Νεκρός «πληροφοριοδότης» της Χεζμπολάχ. ***** Ουκρανία: Έξι νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση σε λιμάνι της Οδησσού.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Γκράβα: Επίθεση σε 17χρονο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι

Επίθεση από δύο ανηλίκους δέχθηκε ένας 17χρονος στους χώρους του ΕΠΑΛ της Γκράβας χθες, Τετάρτη. Ένας 16χρονος και ένας 17χρονος χτύπησαν τον ανήλικο με γροθιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τους δύο ανήλικους δράστες. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Ανακριτή ανηλίκων, προκειμένου να απολογηθούν και να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ