Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στη Φυλή - Βρέθηκαν πιστόλια, σφαίρες και χρυσές λίρες. ***** Ληστείες σε τρία Υπουργεία το ίδιο βράδυ: Νέα στοιχεία στην υπόθεση - μυστήριο. ***** Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός 23χρονος σμηνίτης στη Σκοτίνα. ***** Μπακογιάννης κατά Δούκα για εγκαίνια «υπερπαραγωγή» - Παραμονές εκλογών του ΠΑΣΟΚ. ***** «Απαγορευτικό» του ΕΟΦ σε συμπλήρωμα διατροφής - «Το Skroutz να το αποσύρει άμεσα». ***** Αγνοείται ο Νορβηγός «γκουρού» της τεχνολογίας που εμπλέκεται στο σχέδιο του Ισραήλ με τους βομβητές - βόμβες. ***** Ιταλία: Φοιτήτρια κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε δύο νεογέννητα παιδιά της. ***** Κάμαλα Χάρις: Συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι και στήριξη από σχεδόν όλο το Χόλιγουντ.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Ανάρτηση Μητσοτάκη για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής: Κι όμως, γίνονται βαθιές αλλαγές

Σ
τα αποτελέσματα της έκθεσης CASE που επισημαίνουν μείωση της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, αναφέρεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο F/B
Ο Πρωθυπουργός σημειώνει: «Κι όμως, βαθιές αλλαγές που κάποιοι έλεγαν πως ''στην Ελλάδα δεν γίνονται'', τελικά γίνονται! Το αποδεικνύει η τελευταία έκθεση CASE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη φοροδιαφυγή, σημειώνοντας ότι οι απώλειες του Δημοσίου από ΦΠΑ στη χώρα μας μειώθηκαν, ήδη, κατά 50%. Με έναν από τους ταχύτερους ρυθμούς μεταξύ των ''27''».
«Να, λοιπόν, που μέτρα όπως η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS, το myDATA και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν είναι μόνο επιλογές που διευκολύνουν Κράτος, Επιχειρήσεις και πολίτες. Αλλά και τομές που μεταφράζονται σε κεφάλαια υπέρ της Kοινωνίας. Μόνο για το 2022 το κέρδος αυτό υπολογίζεται στα 3 δισ. ευρώ!
»Τα στοιχεία αυτά δίνουν νέα ώθηση στην Kυβέρνηση να επιμείνει στη δύσκολη μάχη της φορολογικής δικαιοσύνης. Μία κατεξοχήν μάχη για κοινωνική δικαιοσύνη, καθώς οι πόροι που εξασφαλίζονται κατευθύνονται στην Υγεία, στην Παιδεία, στην Ασφάλεια και στην Εθνική Άμυνα. Σε τομείς κρίσιμους, που αφορούν όλους. Η ζωή δικαιώνει τις πρωτοβουλίες που οδηγούν σε μία καλύτερη ζωή. Συνεχίζουμε!».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ