Ανδρουλάκης: Δεν θα δώσουμε ξανά ευκαιρία σε αυτούς που πούλησαν το ΠΑΣΟΚ. ***** Αιχμές Δούκα για Ανδρουλάκη: Υποτιμά την εσωκομματική διαδικασία. ***** Ηλεκτρική διασύνδεση: Επεσαν οι υπογραφές στη τελική συμφωνία - Είσοδος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο έργο μετά την ολοκλήρωση του due diligence. ***** Κ. Σακελλαροπούλου: Η μετάβαση στον νέο κόσμο της εργασίας πρέπει να συνοδεύεται από αποτελεσματική προστασία έναντι των κινδύνων - Χαιρετισμό στο Συνέδριο που συνδιοργανώνουν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας και η ΓΣΕΕ στη Φλώρινα. ***** Gazprom: Συνεχίζεται η ροή φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω Ουκρανίας. ***** Ρωσία: Μπαράζ επιθέσεων της Ουκρανίας με drones – Καταρρίφθηκαν 100.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Αρβανίτης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δεν είναι κατάλληλη

«Μένουμε, συνεπείς, σταθεροί και αμετακίνητοι στις αρχές και στις αξίες μας και γι' αυτό δεν θα μπορούσαμε ποτέ να στηρίξουμε την υποψηφιότητά της», τονίζει σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος της Left και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αρβανίτης, σχετικά με την επανεκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Παράλληλα, ο κ. Αρβανίτης σημειώνει ότι «μετά και την χθεσινή δικαστική απόφαση εναντίον της κ. Φον ντερ Λάιεν, είναι πλέον πιο σαφείς από ποτέ οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στη Δεξιά και την Αριστερά»«Εκείνοι με τους λίγους και τα συμφέροντα, εμείς με τους πολλούς, τη διαφάνεια και τη Δικαιοσύνη. Για αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Με επίκεντρο πάντα, τον άνθρωπο. Γιατί Αριστερά σημαίνει ευθύνη» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Αρβανίτη.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ