ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΜΠΕ

Ιός του Δυτικού Νείλου: 27 θάνατοι και 180 κρούσματα από τις αρχές του 2024. ***** Κ. Μητσοτάκης - Ν. Χριστοδουλίδης: Συντονισμός για το Κυπριακό – «Πυλώνες σταθερότητας Ελλάδα και Κύπρος». ***** Κ. Μητσοτάκης: Στις 26 Σεπτεμβρίου η ομιλία του Πρωθυπουργού στον ΟΗΕ. ***** Γ. Γεραπετρίτης: Αναχωρεί για Νέα Υόρκη το Σάββατο - 40 συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο πλαίσιο της Γ.Σ. του ΟΗΕ. ***** «Καρφιά» Κακλαμάνη κατά Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια - «Απρέπεια» του καταλογίζει. ***** Έξι ανήλικοι χτύπησαν συνομήλικό τους και βιντεοσκόπησαν την επίθεση.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Ανδρουλάκης από Κύπρο: «Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία επιλογή διχοτόμησης του νησιού και λύσης δύο Κρατών»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, παρέστη το πρωί του Σαββάτου (20/7) στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων αξιωματικών και οπλιτών κατά την τουρκική εισβολή του 1974, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο στρατιωτικό κοιμητήριο στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία.
Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε: «Πενήντα χρόνια από την αποφράδα ημέρα της εισβολής του "Αττίλα". Δεν ξεχνάμε τους νεκρούς μας. Δεν ξεχνάμε τους αγνοούμενους και τις χιλιάδες οικογένειες, που δυστυχώς έχασαν τις πατρογονικές τους εστίες. Δεν δεχόμαστε καμία πρόκληση και καμία αμφισβήτηση των ψηφισμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία επιλογή διχοτόμησης του νησιού και λύσης δύο κρατών. Συνεχίζουμε σταθερά τον αγώνα μας για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση για να ζει κάθε πολίτης στο νησί με σεβασμό των δικαιωμάτων του. Με σεβασμό της προοπτικής όλων των γενεών».
Σημειώνεται ότι τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις εκδηλώσεις μνήμης για τη μαύρη επέτειο υπό τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Επίσης, το «παρών» τους στην εκδήλωση καταδίκης του δίδυμου εγκλήματος θα δώσουν, εκτός από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, διακομματική αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ