Καιρός: Συναγερμός για έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες - Αναμένονται έντονα φαινόμενα και στην Αττική. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Αρχίζουν τα «όργανα» σήμερα με την Π.Γ. ***** Κασσελάκης στο Economist: Τα κόμματα δεν είναι επιχειρήσεις για συγχωνεύσεις και εξαγορές. ***** Άδωνις Γεωργιάδης στο Συνέδριο του Economist: «Με λιγότερες δαπάνες έχουμε μεγαλύτερη παραγωγικότητα». ***** Βελόπουλος: Η Ν.Δ. κατέστρεψε την αμυντική μας ομπρέλα με την αποστολή Patriot στη Σ. Αραβία. ***** Εξαήμερη εργασία: Μοντέλο 4 ημερών σε Ε.Ε., Αμερική και Ασία, στις 6 ημέρες η Ελλάδα! ***** Ανοίγουν οι κάλπες στη Βρετανία - Άνετο προβάδισμα των Εργατικών δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. ***** Λευκός Οίκος: Ο Μπάιντεν δεν εξετάζει το ενδεχόμενο απόσυρσης της υποψηφιότητάς του - Δημοκρατικοί Κυβερνήτες στηρίζουν δημοσίως την υποψηφιότητα Μπάιντεν - Μπορεί να ασκήσει καθήκοντα Προέδρου.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Μπακογιάννη για Σαμαρά: Έχει πικρία γιατί δεν τον παίζουνε

«Ο κος Σαμαράς κατέθεσε την προσωπική του πικρία, το ότι δεν τον παίζουνε, αυτό ήταν το μήνυμα που κατάλαβα εγώ από την ομιλία του» σχολίασε με μία δόση ειρωνείας η Βουλευτής και πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, για την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο.
Όπως είπε, μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Αντώνη Σαμαρά: «Θα ήθελε ενδεχομένως να κάνει την κριτική του μετά το 41% στις εθνικές εκλογές, αλλά τότε δεν μπορούσε να την κάνει. Τώρα, αναμφισβήτητα επειδή το πολιτικό σύστημα χτυπήθηκε στις ευρωεκλογές και υπάρχει μεγάλη αναταραχή στα άλλα δύο κόμματα,  θεωρεί ότι είναι το μομέντουμ  στο οποίο μπορεί να προχωρήσει και εκείνος στην κατάθεση των δικών του απόψεων. Με γεια του με χαρά του, δεν πειράζει».
Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή όμως το σχόλιο της ήταν σαφώς διαφορετικό. «Ήταν δύο τελείως διαφορετικοί λόγοι, ο Καραμανλής έκανε μια ανάλυση για την Ευρώπη και τα εθνικά θέματα, πράγματα για τα οποία συμφωνούμε όλοι», σημείωσε. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με φιλοκυβερνητικά Μέσα κανένας δεν είδε τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ανταλλάσσει χειραψία με την Ντόρα Μπακογιάννη, στην χθεσινή εκδήλωση, και βεβαίως, ως εφημερίδα που παρακολουθήσαμε τις ομιλίες των δύο πρώην Πρωθυπουργών, είδαμε τόσο την κ. Μπακογιάννη, όσο και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Μαρινάκη, να κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα», ακούγοντας τις ομιλίες των δύο πρώην Πρωθυπουργών, αλλά και από το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε στο Πολεμικό Μουσείο.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ