Μητσοτάκης: Προτεραιότητα της Κυβέρνησης η ανάταξη του ΕΣΥ με προσλήψεις και μεταρρυθμίσεις. ***** Διεγράφη από τη Ν.Δ. με απόφαση Μητσοτάκη - Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ν.Δ. ο Αυγενάκης με αίτημα τη διαγραφή του. ***** Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η επίθεση Αυγενάκη σε εργαζόμενο του Αεροδρομίου. ***** Ψυχικό: «Ταξιδεύει» Μύκονο το Ανθρωποκτονιών για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Επιχειρηματία. ***** Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 37χρονο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. ***** Ουκρανία: Ρωσικό πλήγμα στο Ντνίπρο - 4 νεκροί, 27 τραυματίες.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ο Μιχ. Κατρίνης

Μ
ε επιστολή του προς τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Μιχάλης Κατρίνης παραιτήθηκε από τη θέση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ μετά την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Κινήματος. 
Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κατρίνης: «Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου για λόγους πολιτικής αρχής και ηθικής τάξης».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ