ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΜΠΕ

Ιός του Δυτικού Νείλου: 27 θάνατοι και 180 κρούσματα από τις αρχές του 2024. ***** Κ. Μητσοτάκης - Ν. Χριστοδουλίδης: Συντονισμός για το Κυπριακό – «Πυλώνες σταθερότητας Ελλάδα και Κύπρος». ***** Κ. Μητσοτάκης: Στις 26 Σεπτεμβρίου η ομιλία του Πρωθυπουργού στον ΟΗΕ. ***** Γ. Γεραπετρίτης: Αναχωρεί για Νέα Υόρκη το Σάββατο - 40 συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο πλαίσιο της Γ.Σ. του ΟΗΕ. ***** «Καρφιά» Κακλαμάνη κατά Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια - «Απρέπεια» του καταλογίζει. ***** Έξι ανήλικοι χτύπησαν συνομήλικό τους και βιντεοσκόπησαν την επίθεση.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Λάσπη Βορίδη κατά Κασσελάκη για την Attica Bank

«Αντί να εκτοξεύει λάσπη κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Βορίδης οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τα παρακάτω», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

«Η Συμφωνία της συγχώνευσης της Τράπεζας Αττικής με την Παγκρήτια Τράπεζα περιλαμβάνει την καταβολή 900 εκατομμυρίων ευρώ από το Δημόσιο, αλλά την πλειοψηφία της Τράπεζας θα την έχουν οι ιδιώτες, οι οποίοι καταβάλλουν μόλις 268 εκατομμύρια ευρώ. Ποιος ωφελείται από αυτή τη συμφωνία; Το δημόσιο συμφέρον ή οι φίλοι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, στην οποία ο κ. Βορίδης μετέχει ως Υπουργός Επικρατείας;
»Μήπως ο κ. Βορίδης, ο οποίος δήθεν κόπτεται για την ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος, έχει να πει κάτι για το "κούρεμα" του δανείου του ''Πρώτου Θέματος'', ύψους 26 εκατομμυρίων ευρώ; Υπήρξε κυβερνητική παρέμβαση, Ναι ή Όχι;
»Τα υπονοούμενα του κ. Βορίδη περί εξυπηρέτησης θιγόμενων συμφερόντων από τον Στέφανο Κασσελάκη συνιστούν πολιτική αθλιότητα. Αν ο Υπουργός Επικρατείας διαθέτει έστω και τη στοιχειώδη πολιτική αξιοπρέπεια, να μιλήσει με στοιχεία και ονόματα».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ