Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα Κασσελάκη για την κούρσα στον ΣΥΡΙΖΑ, μάχη Φάμελλου - Πολάκη για τη δεύτερη θέση - Έκαναν όπισθεν στην Π.Γ. για τα κριτήρια - Ανοίγει ο δρόμος για την υποψηφιότητα Κασσελάκη. ***** Τύμπανα γενικευμένου πολέμου στη Μέση Ανατολή - Σφοδρές αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στον Λίβανο. ***** Ε.Ε.: Βοήθεια 10 δισεκ. ευρώ για τις χώρες που πλήττονται από την κακοκαιρία Boris. ***** Δεν πάει στο Ισραήλ ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ - Ανέβαλε ξαφνικά την επίσκεψη ο Όστιν. ***** Ζελένσκι: Στις 26 Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις με Μπάιντεν και Χάρις.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο - Προκλητική φιέστα Ερντογάν στα Κατεχόμενα

Μισός αιώνας συμπληρώνεται, το Σάββατο (20/7), από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο. Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκονται στο νησί και αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις εκδηλώσεις μνήμης για τη μαύρη επέτειο υπό τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Απεναντίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζει φιέστα στα Κατεχόμενα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΡΙΚ, στις 09:00 ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παρέστη σε Συνοδικό Συλλείτουργο, προϊσταμένου του Αρχιεπισκόπου Γεωργίου, στον Μητροπολιτικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Κοκκινοτριμιθιά, προσωρινό Καθεδρικό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Κερύνειας.
Η μεγάλη αντικατοχική εκδήλωση, στο Προεδρικό Μέγαρο, για τις μαύρες επετείους, θα αρχίσει στις 20:30. Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο και θα ακολουθήσει κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο ανδρών. Το «παρών» τους στην εκδήλωση καταδίκης του δίδυμου εγκλήματος θα δώσουν, εκτός από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, διακομματική αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασελάκης, και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Στα Κατεχόμενα, ωστόσο, οι Τούρκοι ετοιμάζουν προκλητικά πανηγύρια παρουσία του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο. Μάλιστα, θα γίνει παρέλαση την οποία θα συνοδεύουν 50 πλοία και μαχητικά αεροσκάφη.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ