Διχασμένο κόμμα η Ν.Δ. μετά τα διαβήματα των δυο «πρώην» από το Πολεμικό Μουσείο - Ο Καραμανλής σήκωσε τους τόνους για Τουρκία, Βόρεια Μακεδονία και αλαζονεία στη διακυβέρνηση - Μετωπική Σαμαρά για διεύρυνση, γάμο ομόφυλων και εθνικά: «Η μικρότερη και πιο φοβική Ν.Δ.» - Πηγές Μαξίμου: «Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην Πρωθυπουργών». ***** Μαίνονται οι πυρκαγιές σε Κω, Χίο, Ηράκλειο - Εκκενώθηκαν ξενοδοχεία στην Καρδάμαινα. ***** Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σίφνος λόγω λειψυδρίας. ***** Συγκρατημένες αυξήσεις κατά μέσον όρο 10% στο ρεύμα τον Ιούλιο - Ξανά το χαμηλότερο τιμολόγιο η ΔΕΗ - Ελαφρές μειώσεις από τους μεγάλους ιδιώτες παρόχους.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Έρευνα Kapa Research (Απογευματινή της Κυριακής): «Όχι» σε πρόωρες εκλογές, ανάκαμψη της Ν.Δ.

Όχι στα σενάρια των πρόωρων εκλογών, ναι στην ολοκλήρωση της θητείας της Κυβέρνησης, με εστίαση όμως στα θέματα κόστους διαβίωσης, υγείας και ασφάλειας του πολίτη. Αυτά είναι τα συμπεράσματα της έρευνας της Kapa Research, για το πώς διαμορφώνεται το πολιτικό τοπίο μετά τις ευρωεκλογές. Η Κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kapa Research που δημοσιεύει η «Απογευματινή της Κυριακής», κρατά ή και αυξάνει ελαφρώς τις δυνάμεις της, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζει πτώση, ενώ ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, φαίνεται ότι δεν πείθει καθώς η πλειοψηφία των πολιτών ζητά άλλον Αρχηγό στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. εμφανίζει ανάκαμψη δύο ποσοστιαίων μονάδων, την ώρα που τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ είναι καθηλωμένα, με τον ΣΥΡΙΖΑ σε περαιτέρω πτώση, λόγω των εσωκομματικών τριβών.
Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. φαίνεται ότι ξεπερνά τον πήχυ του 30%, ενώ αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται κάτω από το 15% (13,5%) με το ΠΑΣΟΚ να τον πλησιάζει στη μία μονάδα περίπου (12,2%), χωρίς όμως να ενισχύει τις δυνάμεις του. Τα υπόλοιπα κόμματα, με μικρές αυξομειώσεις κρατούν τις δυνάμεις που κατέγραψαν στις ευρωεκλογές.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απαντήσεις για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού για πρώτη φορά η πλειοψηφία (61%) ζητά να εκλεγεί άλλο πρόσωπο, ενώ μόνο το 28% υποστηρίζει την επανεκλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Όσο για τη δημοφιλία του Πρωθυπουργού επανέρχεται στα υψηλά, προεκλογικά ποσοστά.

Σ.Σ.
Ωραία μας τα λένε από το Μέγαρο Μαξίμου! Μια εφημερίδα με μακρά ιστορία στον ελληνικό Τύπο επανεκδόθηκε έπειτα από αρκετά χρόνια «αδράνειας». Εκδότης της «Απογευματινής», που κυκλοφορεί πανελλαδικά, είναι ο Γιάννης Κουρτάκης και Διευθυντής ο Χρήστος Μουλίνος. Η εφημερίδα πρωτοκυκλοφόρησε το 1952 και ανήκε στον Δεξιό χώρο και ήταν συντηρητικών αρχών. Από τη μεταπολίτευση και μετά υποστήριξε ανοιχτά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 
Κατά την επταετία όμως, η Κυβέρνηση των Συνταγματαρχών, επέβαλε στους μαθητές των Γυμνασίων, συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος, να διαβάζουν την «Απογευματινή», αφού έμπαιναν θέματα έκθεσης από άρθρα της εν λόγω εφημερίδας. Όποιος μαθητής δεν την διάβαζε τότε.....
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ