Ανάπτυξη 2,2% βλέπει η ΤτΕ το 2024, πληθωρισμός στο 3% - Πρέπει να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, τονίζει ο Γ. Στουρνάρας. ***** Γ. Χατζηθεοδοσίου: Τι θα γίνει με τις ΜμΕ που δεν θα συγχωνευθούν;. ***** Συντάσσεται με τον Χάρη Δούκα ο Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Χρειαζόμαστε μια γενναία, τολμηρή Αλλαγή». ***** Πολιτική η απόφαση κλεισίματος της «Αυγής», λένε οι εργαζόμενοι της εφημερίδας. ***** Συναγερμός σε κατασκήνωση: 100 παιδιά έφυγαν με εμετούς και υψηλό πυρετό. ***** ΝΑΤΟ: Νέος Γενικός Γραμματέας ο Μαρκ Ρούτε - Ο Μαρκ Ρούτε θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως Γενικού Γραμματέα την 1η Οκτωβρίου 2024 - Συγχαρητήρια από Γενς Στόλτενμπεργκ και Ούρσουλας Φον ντερ Λάιεν.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Iνστιτούτο Τσίπρα: Live η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες της «1ης Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» που διοργανώνουν το Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας και το Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ, με ομιλητές περισσότερες από 50 διεθνείς προσωπικότητες.
Στη διήμερη συζήτηση που πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση ακριβώς έξι ετών από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών θα παρέμβουν σειρά κορυφαίων στελεχών της αριστεράς και της κεντροαριστεράς
Πέραν του ίδιου του πρώην Πρωθυπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, θα μετέχουν σε συζητήσεις ο πρώην Πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Κυβέρνησης Τσίπρα, Νίκος Κοτζιάς, καθώς και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος τοποθετήθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα σχετικά με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.
Τη θετική συμβολή του M. Nimetz στην προσέγγιση των δύο χωρών και την επίτευξη της Συμφωνίας των Πρεσπών θα τιμήσει με μήνυμά του και ο Antonio Guterres, Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ