ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Είναι νεκρός ο Πρόεδρος του Ιράν, σύμφωνα με ιρανικά μέσα. ***** Ρώσοι αναλυτές: Εκφράζουν φόβους για εμφύλιο στο Ιράν. ***** Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα έχει τριπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με την Ευρωζώνη. ***** «Κοροϊδία» και «παρωδία» η επιστολή Μητσοτάκη για την ακρίβεια, καταγγέλλει η Αντιπολίτευση. ***** Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, άλλοι στη λίστα εκλεκτών - «Για τον πρωθυπουργό είστε πλέμπα». ***** Γεραπετρίτης: Θα βαδίσουμε βήμα βήμα στον ελληνοτουρκικό διάλογο - Καταγράφουμε τις διαφωνίες μας. ***** Κασσελάκης: Προϋπόθεση ελληνοτουρκικής φιλίας η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων. ***** Ανδρουλάκης: Ο αγώνας για αναγνώριση της Γενοκτονίας σε βάρος όλων των χριστιανικών πληθυσμών συνεχίζεται. ***** Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς. ***** Προκλητικός Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: «Σαν σήμερα ανάψαμε τον πυρσό της ανεξαρτησίας».

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για όλους τους κατηγορουμένους

Η
Εισαγγελία Εφετών Αθηνών άσκησε έφεση
στην απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για την τραγωδία στο Μάτι με την οποία καταδικάστηκαν έξι κατηγορούμενοι σε ποινές φυλάκισης εξαγοράσιμες προς δέκα ευρώ ημερησίως και απαλλάχθηκαν συνολικά 15 πρόσωπα.
Η έφεση που ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα, Σπύρο Παππά, έπειτα από παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη, αφορά το σύνολο της πρωτόδικης απόφασης, δηλαδή την αθώωση των 15 κατηγορουμένων, τις ποινές όσων καταδικάστηκαν, το ελαφρυντικό που αναγνωρίστηκε στους καταδικασθέντες αλλά και τη μετατροπή των ποινών τους σε χρηματικές.
Στο εδώλιο θα καθίσουν ξανά όλοι οι κατηγορούμενοι, πλην του ηλικιωμένου, ο οποίος καταδικάστηκε για την έναρξη της φωτιάς, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και νομικά δεν επιτρεπόταν να ασκηθεί έφεση. Ως εκ τούτου η υπόθεση θα επανεξεταστεί στο σύνολο της σε δεύτερο βαθμό και για τους 21 κατηγορουμένους.
Την ίδια ώρα, σε γοργούς ρυθμούς κινείται η Δικαιοσύνη για την καθαρογραφή της απόφασης, έτσι ώστε η δίκη σε δεύτερο βαθμό, στο εφετείο δηλαδή, να ξεκινήσει μέσα στο 2024, καθώς ο κίνδυνος να παραγραφούν τα αδικήματα είναι ορατός. Εάν έως το 2026 δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση, δηλαδή απόφαση από τον Άρειο Πάγο, τότε οι όποιες ευθύνες θα παραγραφούν.
Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου είχε ζητήσει την άμεση καθαρογραφή της απόφασης και για αυτό είχε απαλλαχθεί από άλλα δικαστικά καθήκοντα η Πρόεδρος του Δικαστηρίου, προκειμένου να καθαρογράψει το συντομότερο την απόφαση για να δρομολογηθεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ