ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ο αναβρασμός στα Πανεπιστήμια πέρασε τον Ατλαντικό - Μετά τις ΗΠΑ άρχισαν φοιτητικές καταλήψεις στη Γαλλία - «Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι» το σύνθημα των φοιτητών που κατέλαβαν το Sciences Po του Παρισιού - Ξεπέρασαν τις 40 οι καταλήψεις στις ΗΠΑ. ***** Στο Πανεπιστήμιο Columbia ο Δ. Κουτσούμπας: Αλληλεγγύη στους φοιτητές, λευτεριά στην Παλαιστίνη. ***** Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις ΗΠΑ - Σπίτια ισοπεδώθηκαν, τρένα εκτροχιάστηκαν. ***** Επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος την αναβολή της επίσκεψης Ερντογάν: Δεν ευθυγραμμίσαμε τα χρονοδιαγράμματά μας. ***** Επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου: Τον παρομοίασε ξανά με τον Χίτλερ - «Ό,τι και να κάνει, το στίγμα δεν φεύγει». ***** Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία. ***** Bloomberg: Αμερικανοί και Βρετανοί παραδέχονται ότι η Ρωσία τελειώνει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Π. Μαρινάκης για υπόθεση Ασημακοπούλου: Κανένα θέμα για τη Ν. Κεραμέως - Δεν ήταν Υπ. Εσωτερικών το επίμαχο διάστημα

Η προσπάθεια της αντιπολίτευσης να εμπλέξει την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως στην υπόθεση της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου δεν έχει βάση, καθώς το επίμαχο διάστημα που αφορά τη διαρροή της λίστας των mails δεν ήταν Υπουργός Εσωτερικών, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «από την πρώτη στιγμή αναζητήσαμε την αλήθεια. Μόλις εξακριβώσαμε τι συνέβη είχαμε άμεσα παραιτήσεις». Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι η αποστολή της λίστας των mails έγινε μεταξύ των δύο εκλογικών διαδικασιών το 2023, περίοδο που δεν ήταν υπουργός Εσωτερικών η κ. Κεραμέως. «Η προσπάθεια να δημιουργήσουν πολιτικό θέμα εκεί που δεν υπάρχει δείχνει τη διάθεση να εργαλειοποιηθεί το ζήτημα» σημείωσε, αναφερόμενος στην αντιπολίτευση.

Υπογράμμισε, δε, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών δεν δίνει mails. «Γι’ αυτό και η ιστορία κατέληξε σε παραιτήσεις, αυτό που συνέβη δεν έπρεπε να συμβεί, είναι αντίθετο στον νόμο» σημείωσε. Είπε επίσης ότι «δεν υποβαθμίσαμε το ζήτημα, ζητήσαμε να γίνει έρευνα και έγιναν παραιτήσεις».

Ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι «είναι σημαντικό θέμα αυτό των προσωπικών δεδομένων», ενώ σημείωσε ότι «πάει πολύ το να μας κουνάνε το δάκτυλο εκείνοι που έχουν αμετάκλητα καταδικασμένους». «Το πιο επικίνδυνο που επιχειρείται είναι η προσπάθεια να συνδεθεί το θέμα με την επιστολική ψήφο. Προκύπτει ότι δεν έχει καμία σχέση» επεσήμανε και επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα για την κ. Κεραμέως, δεν ήταν καν στο Υπουργείο Εσωτερικών όταν εστάλη η λίστα».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ