ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ο αναβρασμός στα Πανεπιστήμια πέρασε τον Ατλαντικό - Μετά τις ΗΠΑ άρχισαν φοιτητικές καταλήψεις στη Γαλλία - «Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι» το σύνθημα των φοιτητών που κατέλαβαν το Sciences Po του Παρισιού - Ξεπέρασαν τις 40 οι καταλήψεις στις ΗΠΑ. ***** Στο Πανεπιστήμιο Columbia ο Δ. Κουτσούμπας: Αλληλεγγύη στους φοιτητές, λευτεριά στην Παλαιστίνη. ***** Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις ΗΠΑ - Σπίτια ισοπεδώθηκαν, τρένα εκτροχιάστηκαν. ***** Επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος την αναβολή της επίσκεψης Ερντογάν: Δεν ευθυγραμμίσαμε τα χρονοδιαγράμματά μας. ***** Επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου: Τον παρομοίασε ξανά με τον Χίτλερ - «Ό,τι και να κάνει, το στίγμα δεν φεύγει». ***** Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία. ***** Bloomberg: Αμερικανοί και Βρετανοί παραδέχονται ότι η Ρωσία τελειώνει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Π. Μαρινάκης: Πυροτέχνημα η πρόταση για σύσταση προανακριτικής

Η στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν δείχνει ότι θέλουν την αλήθεια, αλλά να εκμεταλλευτούν πολιτικά την όλη υπόθεση, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στην τραγωδία των ΤεμπώνΕρωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το αίτημα της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλας Κεχαγια, για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ότι είναι «άλλο ένα πυροτέχνημα από μια ανεύθυνη αντιπολίτευση». «Εάν εννοούν αυτά που λένε, να συντάξουν το κατηγορητήριο» τόνισε, κάνοντας λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα» προκειμένου «να καλύψουν την πολιτική τους ανυπαρξία».

Για τη δήλωση Φλωρίδη ότι «όσοι χρησιμοποιούν μια θολή επιχειρηματολογία για τα μπαζώματα στο σημείο του δυστυχήματος, αυτοί είναι για τα μπάζα», ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ο κ. Φλωρίδης αναφέρθηκε στις πολιτικές δυνάμεις που καλλιεργούν fake news. Όπως είπε, είχε κάθε δίκιο ο κ. Φλωρίδης να μιλήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο γιατί ήθελε να διαφυλάξει την έρευνα της Δικαιοσύνης.

Εκτοξεύοντας βολές στην Αντιπολίτευση, είπε ότι: «Η στάση τους δείχνει ότι δεν θέλουν την αλήθεια, δεν θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη, θέλουν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, να εξοργίσουν την κοινωνία». «Ποια είναι η βαθύτερη ερμηνεία; Στο προσκήνιο παριστάνουν τους θλιμμένους που είναι δίπλα στους συγγενείς και θέλουν δήθεν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, και στο παρασκήνιο φαίνεται ο αληθινός τους εαυτός, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, παιχνίδια εξουσίας» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει πολιτικό αφήγημα, δεν υπάρχει αντιπρόταση, όταν δεν έχεις τι να πεις, ασχολείσαι με τυμβωρυχία και εργαλειοποίηση στο προσκήνιο, και στο παρασκήνιο κάνεις deal». Καταλόγισε, δε, στον Νίκο Παππά ότι «άλλα είπε χθες σε ένα κανάλι και άλλα σήμερα σε άλλο κανάλι». 

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι: «Το ζήτημα της διαρροής στοιχείων είναι κάτι που μας απασχολεί. Η Κυβέρνηση δεν είχε κανένα όφελος. Είναι εκτός οποιασδήποτε λογικής το επιχείρημα ότι είχε όφελος η Κυβέρνηση από την αλλοίωση των συνομιλιών». «Υπάρχει κανείς που αμφισβητεί κανείς τη συνδρομή του ανθρώπινου λάθους;» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το θέμα. «Έγιναν άμεσα έρευνες και καταθέσεις και αυτός ο άνθρωπος ομολόγησε», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης. «Οι συνομιλίες και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή τοποθέτηση του πρώην Υπουργού Μεταφορών Κ. Αχ. Καραμανλή, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ότι τα όσα είπε «δείχνει έναν σεβασμό στη Δικαιοσύνη και στους συγγενείς των θυμάτων».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ