ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ο αναβρασμός στα Πανεπιστήμια πέρασε τον Ατλαντικό - Μετά τις ΗΠΑ άρχισαν φοιτητικές καταλήψεις στη Γαλλία - «Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι» το σύνθημα των φοιτητών που κατέλαβαν το Sciences Po του Παρισιού - Ξεπέρασαν τις 40 οι καταλήψεις στις ΗΠΑ. ***** Στο Πανεπιστήμιο Columbia ο Δ. Κουτσούμπας: Αλληλεγγύη στους φοιτητές, λευτεριά στην Παλαιστίνη. ***** Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις ΗΠΑ - Σπίτια ισοπεδώθηκαν, τρένα εκτροχιάστηκαν. ***** Επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος την αναβολή της επίσκεψης Ερντογάν: Δεν ευθυγραμμίσαμε τα χρονοδιαγράμματά μας. ***** Επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου: Τον παρομοίασε ξανά με τον Χίτλερ - «Ό,τι και να κάνει, το στίγμα δεν φεύγει». ***** Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία. ***** Bloomberg: Αμερικανοί και Βρετανοί παραδέχονται ότι η Ρωσία τελειώνει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Συγκίνηση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, αποκάλυψε την Παρασκευή (22/03) ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και βρίσκεται στα πρώτα στάδια της χημειοθεραπείας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Guardian, με ένα «προσωπικό μήνυμα» που βιντεοσκοπήθηκε στους κήπους του Κάστρου του Ουίνδσορ από το BBC, η Κέιτ Μίντελτον μίλησε για το «σοκ» που υπέστη όταν ανακαλύφθηκε η κατάστασή της ύστερα από μια μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο. Έκτοτε, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε γίνει αντικείμενο άγριων φημών και η είδηση για τον καρκίνο έκανε τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρίσι Σούνακ, και τον ηγέτη της βρετανικής Αντιπολίτευσης, Κίρ Στάρμερ, να καταδικάσουν τις «αφηρημένες» και «άδικες» εικασίες των τελευταίων εβδομάδων.

Πάντως, η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, χρειάζονταν χρόνο για να εξηγήσουν την κατάσταση στα τρία παιδιά τους, στον 10χρονο Τζορτζ, στην 8χρονη Σάρλοτ και στον 5χρονο Λούις. «Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας», είπε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να αρχίσω τη θεραπεία μου, αλλά το πιο σημαντικό μάς πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζόρτζ, στη Σάρλοτ και στον Λούις με τρόπο που να είναι κατάλληλος γι' αυτούς και για να τους καθησυχάσουμε ότι θα γίνω καλά».

Ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄, ο οποίος επίσης υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο και βρισκόταν στο Νοσοκομείο την ίδια περίοδο με την Κέιτ Μίντλετον τον Ιανουάριο, μίλησε για την υπερηφάνειά του για το «θάρρος της να μιλήσει όπως μίλησε». Από την πλευρά τους, τα Ανάκτορα του Μπάκιγμαμ ανέφεραν: «Μετά τον χρόνο που πέρασαν μαζί στο Νοσοκομείο, ο Μεγαλειότατος παρέμεινε σε στενότερη επαφή με την αγαπημένη του νύφη όλες τις τελευταίες εβδομάδες. Και οι δύο Μεγαλειότητές τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Επίσης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, δήλωσαν ότι εύχονται «υγεία και ίαση για την Κέιτ και την οικογένεια», προσθέτοντας: «Ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν αυτό ιδιωτικά και εν ειρήνη».

Το Παλάτι δήλωσε ότι η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον άρχισε τη χημειοθεραπεία της στα τέλη Φεβρουαρίου. Είναι κατανοητό ότι η δημόσια ανακοίνωση της είδησης συνέπεσε χρονικά με την αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο για τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ