ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κηφισιά: Καγκελόπορτα καταπλάκωσε μαθητές - 9χρονος στο Παίδων Πεντέλης - Συνελήφθη ο εργολάβος. ***** Παραδοχή Γεωργιάδη: «Κακώς» χρησιμοποίησα τον χαρακτηρισμό «μάπας» κατά Κασσελάκη. ***** Αδειάζει ο κουμπαράς των αποταμιεύσεων στην Ελλάδα - Η ακρίβεια ροκανίζει τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων - Υποχωρούν ως ποσοστό του ΑΕΠ, σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου αυξάνονται. ***** Μητσοτάκης σε αγροτικούς Συνεταιρισμούς: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για το κόστος παραγωγής. ***** Ανδρουλάκης: Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της Ν.Δ. ***** Φρέναρε ο τζίρος των ελληνικών Επιχειρήσεων τον Μάρτιο. ***** Αύξηση 14% στον τζίρο καταλυμάτων και εστίασης το Μάρτιο. ***** Ναυάγιο της Πύλου: Αναρμόδιο δήλωσε το Δικαστήριο, αθώοι οι εννέα πρόσφυγες - Η τραγωδία συνέβη σε διεθνή ύδατα, κάνοντας δεκτή τη βασική ένσταση των συνηγόρων υπεράσπισης. ***** Πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη της Singapore Airlines: 1 νεκρός, σε κρίσιμη κατάσταση 7 τραυματίες - 73 ετών ο νεκρός - Έχασε απότομα ύψος το αεροπλάνο κατά τη διάρκεια των αναταράξεων.

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Προεκλογικό «παζάρι» με πρόσωπα και ίσες αποστάσεις η στρατηγική του Ν. Ανδρουλάκη;

Μοιάζει απόλυτα λογικό από πολιτικής σκοπιάς ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να επιχειρεί να χαράξει μια βιώσιμη πολιτική γραμμή για το κόμμα του, ωστόσο τα προαπαιτούμενα που φαίνεται να θέτει, ιδίως στο σημείο που δείχνει να θέλει να θέσει τις κόκκινες γραμμές του γύρω από μια συζήτηση για τρίτα μάλιστα πρόσωπα, ίσως καταλήξουν να εγκλωβίσουν τον κόσμο του πάλαι ποτέ κραταιού εκφραστή της Σοσιαλδημοκρατίας, σε πολιτικό αδιέξοδο. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας χθες στην ΕΡΤ, επανέφερε ως προαπαιτούμενο για να μπει σε Κυβέρνηση συνεργασίας να μην είναι Πρωθυπουργός σε αυτή ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η άποψή μου είναι ότι δεν μπορεί να μην είναι πολιτικό πρόσωπο, όπως αυτά που διαβάζω και διαχέει κυρίως το Μέγαρο Μαξίμου για να ενοχοποιήσει και να φτιάξει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Απαντώ σε αυτά τα σενάρια με έναν τρόπο: Πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να εκφράσουν το φιλόδοξο αυτό προγραμματικό σχέδιο» τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι η επιλογή των πολιτικών προσώπων θα εξαρτηθεί από τη δύναμη των κομμάτων. «Γι' αυτό ζητώ ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα μπορεί να δώσει στα πρόσωπα των Υπουργείων, γιατί δεν είναι μόνο ο Πρωθυπουργός, είναι και τα κρίσιμα Υπουργεία,  να έχουν υψηλή επάρκεια, υψηλή αξιοπιστία, να είναι φορείς της διαφάνειας» ανέφερε.

Ασχέτως του κατά πόσο, με τα παραπάνω, συνεχίζει να τηρείται το δόγμα των ίσων αποστάσεων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σύντομα ενδέχεται να κληθεί λύσει μόνος του τον «γρίφο» που ο ίδιος έθεσε στη δημόσια κουβέντα, υποχωρώντας από τις όποιες κόκκινες γραμμές, υπό το βάρος των πολιτικών εξελίξεων. Και αυτό, όχι μόνο διότι και τα δύο μεγάλα κόμματα απορρίπτουν με κάθε τρόπο μια τέτοια συζήτηση, αλλά και γιατί, ίσως, ούτε ο Ν. Ανδρουλάκης ούτε κανένα άλλο κόμμα της ελάσσονος Αντιπολίτευσης θα επιθυμούσε να μπει στη «μέγγενη» των δεύτερων εκλογών και, την αναμενόμενη συμπίεση των «μικρών» εν μέσω πόλωσης και μάλιστα με δική του ευθύνη, ύστερα από ένα «ναυάγιο» στις διερευνητικές εντολές της απλής αναλογικής.



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ