ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κομισιόν: Ανάπτυξη 2,2% για Ελλάδα, πληθωρισμός στο 2,8%. ***** ΣΥΡΙΖΑ: «Καλύτερη Ζωή Τώρα» σε τρία κεντρικά spots. ***** Επίθεση Χάρη Δούκα στον πρόεδρο του ΤΕΕ για το ύψος των κτιρίων: «Απαράδεκτες και επικίνδυνες αντιλήψεις». ***** Μπορέλ/Κομισιόν: Αρνητική επιρροή στην πορεία της Γεωργίας προς την Ε.Ε. το νομοσχέδιο περί «ξένων πρακτόρων». ***** Νέα ρωσική προέλαση στο Χάρκοβο - Ενισχύσεις στέλνει η Ουκρανία. ***** ΗΠΑ: Ντέρμπι μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Στ. Πέτσας: Ο Ερντογάν οδηγείται σε διπλωματική απομόνωση

«Η συμπεριφορά του Ταγίπ Ερντογάν, που προχωρά μόνος του και ορίζει όπως νομίζει ο ίδιος θέματα που καλύπτονται από το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της θάλασσας, τον οδηγεί σε διπλωματική απομόνωση», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, υπογράμμισε την καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας από την ευρωπαϊκή κοινότητα και επανέλαβε πως η υπογραφή του μνημονίου Τουρκίας - Λιβύης δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμαΠαράλληλα, ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Ερντογάν κάνει σπασμωδικές κινήσεις, λόγω της πίεση που δέχεται στο εσωτερικό της χώρας του». «Εμείς είμαστε ψύχραιμοι. Ξέρουμε  ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας, ξέρουμε ότι έχουμε συμμάχους, ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ότι χρειαστεί για να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», τόνισε ο κ Πέτσας.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνάντηση που θα έχει με τον Ντόναλντ Τραμπ στις 7 Ιανουαρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για σημαντική συζήτηση τόσο με τον Αμερικανό Πρόεδρο όσο και με άλλους αξιωματούχους, η οποία θα αποτελέσει ευκαιρία για την ελληνική πλευρά να προωθήσει θέματα που αφορούν την εξωτερική πολιτική, τις επενδύσεις, αλλά και να μιλήσει στην ομογένεια με αφορμή την ψήφο των αποδήμων.

Σχετικό θέμα:




«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ