ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σφίγγει το ζωνάρι για την Ελλάδα: Ο «κόφτης» στις δαπάνες και στα πλεονάσματα. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μπει φραγμός στην περιφρόνηση των προβλημάτων των πολιτών - Στόχος της Ν.Δ. είναι η εξουσία για την εξουσία. ***** Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια. ***** Πάνω από 5 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις αντιμετώπισε το ΓΕΕΘΑ σε έναν μήνα. ***** Οικογενειακοί γιατροί: Αυξάνονται οι ασθένειες από έντομα και ρύπανση. ***** Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι - Δεκατρείς τραυματίες - «Ήμασταν τυχεροί δεν είχαμε νεκρούς». ***** Υπό εντεινόμενη πίεση η ελευθερία του Τύπου στην Ιταλία της Μελόνι. ***** Ο Ζελένσκι αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ηθικό του ουκρανικού στρατού.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Μακελειό στο Τέξας: Τουλάχιστον 20 νεκροί, 26 τραυματίες ο απολογισμός - Συνελήφθη ένας 21χρονος


Είκοσι άνθρωποι έπεσαν νεκροί και ακόμη 26 τραυματίστηκαν στην χθεσινή επίθεση ενόπλου σε πολυκατάστημα στο Ελ Πάσο του Τέξας, με τον κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ να κάνει λόγο για «μία από τις πιο φονικές ημέρες στην ιστορία της πολιτείας». Το μακελειό έλαβε χώρα στο πολυκατάστημα Walmart κοντά στο εμπορικό κέντρο Cielo Vista Mall, λίγα μίλια από τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού
Ένας 21χρονος κρατείται από τις αρχές και όπως ανακοινώθηκε πρόκειται για κάτοικο της πόλης Άλεν, στην περιοχή του Ντάλας, περίπου 650 μίλια ανατολικά του Ελ Πάσο. Ονομάζεται Πάτρικ Κρούζιους και σύμφωνα με την Αστυνομία η πράξη του ήταν «έγκλημα μίσους». Στις ΗΠΑ, ο συγκεκριμένος προσδιορισμός αναφέρεται σε εγκλήματα με θύματα πρόσωπα τα οποία στοχοθετούνται εξαιτίας χαρακτηριστικών όπως η φυλή, το θρήσκευμα, ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός τους.
Ένα κείμενο που αποδίδεται στον δράστη κυκλοφορεί ήδη στο Διαδίκτυο. Καταγγέλλει την «εισβολή των ισπανόφωνων στο Τέξας» και αναφέρεται στη σφαγή που διέπραξε λευκός ρατσιστής σε τεμένη στην Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας, την 15η Μαρτίου, με 51 νεκρούς. Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε λόγο για «πράξη δειλίας».
Να σημειωθεί ότι δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί οι ταυτότητες των θυμάτων. Ωστόσο έγινε γνωστό ότι μεταξύ αυτών είναι και τρεις Μεξικανοί.
Η νέα επίθεση έρχεται λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την επίθεση ένοπλου εφήβου σε φαστιβάλ τροφίμων στην Καλιφόρνια. Σε εκείνη την επίθεση ο δράστης σκότωσε τρεις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, ενώ στη συνέχεια έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών.






«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ