ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Aπόπειρα δολοφονίας κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο: Υποβάλλεται σε εγχείρηση. ***** Κομισιόν: Ανάπτυξη 2,2% για Ελλάδα, πληθωρισμός στο 2,8%. ***** ΣΥΡΙΖΑ: «Καλύτερη Ζωή Τώρα» σε τρία κεντρικά spots. ***** Επίθεση Χάρη Δούκα στον πρόεδρο του ΤΕΕ για το ύψος των κτιρίων: «Απαράδεκτες και επικίνδυνες αντιλήψεις». ***** Μπορέλ/Κομισιόν: Αρνητική επιρροή στην πορεία της Γεωργίας προς την Ε.Ε. το νομοσχέδιο περί «ξένων πρακτόρων». ***** Νέα ρωσική προέλαση στο Χάρκοβο - Ενισχύσεις στέλνει η Ουκρανία. ***** ΗΠΑ: Ντέρμπι μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Αντ. Ρουπακιώτης: Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να προσέλθουν στις κάλπες

Tο Εθνικό Τυπογραφείο επισκέφθηκε σήμερα o υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης, όπου και ενημερώθηκε για τις εργασίες εκτύπωσης όλου του υλικού που είναι απαραίτητο για την διενέργεια των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.
Ο κ. Ρουπακιώτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ετοιμότητα που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Τυπογραφείου, καθώς ήδη έχουν ολοκληρωθεί σε μέγιστο βαθμό οι αναγκαίες εκτυπώσεις και κάλεσε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να ψηφίσουν στις εκλογές, συμμετέχοντας στην ύψιστη, όπως υπογράμμισε, διαδικασία για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Σύμφωνα με τον κ. Ρουπακιώτη: «Το Εθνικό Τυπογραφείο δεν είναι μόνον ένας χώρος τεχνικών λειτουργιών και ανάδειξης της υπευθυνότητας των κρατικών λειτουργών. Είναι και ένα συναίσθημα, είναι μία γοητεία γιατί συνδέεται με την ιστορία της ύπαρξης του ελληνικού κράτους, γιατί σ΄αυτό εκτυπώνονται εδώ και περίπου δύο αιώνες, όλα τα υλικά που συνδέονται με τη νομοθεσία, τα έντυπα που υπηρετούν και καλύπτουν τις ανάγκες του ελληνικού δημοσίου. Αυτό γίνεται και τώρα, καθώς εδώ εκτυπώνονται τα πάντα που έχουν σχέση με τις εκλογές, εκτός από τα ψηφοδέλτια που είναι στην υπευθυνότητα των κομμάτων».
«Όμως το σημαντικότερο είναι ότι εδώ εκτυπώνονται οι καταστάσεις εκείνων που θα καταγραφούν ότι ψήφισαν, των Ελληνίδων και των Ελλήνων που ψηφίζουν. Αυτές οι καταστάσεις πρέπει να γεμίσουν, να μην έχουν κενά. Δεν πρέπει να υπάρχουν σελίδες που να είναι άδειες. Θα είναι κρίμα. Οι καταστάσεις αυτών που θα ψηφίσουν πρέπει να γεμίσουν», πρόσθεσε.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ