ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο σχήμα ρύθμισης οφειλών στα Ταμεία προανήγγειλε η Αχτσιόγλου

Έ να νέο σχήμα ρύθμισης οφειλών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία προανήγγειλε η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπ...

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: «ΟΠΟΙΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΄89 ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙ»

Για σκανδαλολογία και προσπάθεια να ενοχοποιήσει τη Δημοκρατική παράταξη εγκαλεί την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά και προειδοποιεί ότι η στρατηγική αυτή θα της γυρίσει μπούμερανγκ. Διαμηνύει πως όσοι οραματίζονται να ολοκληρώσουν αυτό που επιχειρήθηκε και απέτυχε το «βρώμικο΄89» ματαιοπονούν και χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «χορηγό της Δεξιάς και βαρίδι της Αριστεράς». «Ο Καραμανλής κόβει, ο Τσίπρας ράβει και ο Μητσοτάκης αγρόν αγοράζει. Στην παράταξή μας έχουμε ξαναζήσει τη συντονισμένη επίθεση. Η προσπάθεια να ενοχοποιηθεί η Δημοκρατική παράταξη με ανίερες συμμαχίες θα τους γίνει μπούμεραγκ» αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
 Σε ερώτηση για την έρευνα στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «προκειμένου να πλήξει τη δημοκρατική παράταξη μπορεί να φτάσει μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο» και υπογραμμίζει ότι «θέλουν να πλήξουν τη δημοκρατική παράταξη και τον πρωθυπουργό που έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ και την Κύπρο στην Ε.Ε, τον πρωθυπουργό που άλλαξε την εικόνα της χώρας με τα μεγάλα έργα».

Επισημαίνει ότι «όποιος οραματίζεται να ολοκληρώσει αυτό που επιχειρήθηκε και απέτυχε το βρώμικο '89 ματαιοπονεί» και υπογραμμίζει ότι στις εκλογές θα κριθούν τα έργα και οι ημέρες του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης του. «Θα κριθεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και η καιροσκοπική ομάδα του πώς χωρίς ιδεολογική ταυτότητα καταπάτησε αρχές και αξίες της αριστεράς», δηλώνει.

Αναφερόμενη στις σχέσεις του Πρωθυπουργού με τη σοσιαλδημοκρατία υπογραμμίζει ότι οι σοσιαλιστές πρέπει να ξεφύγουν από τη σκιά των συντηρητικών πολιτικών, να αλλάξουν πολιτική. «Αυτό χρειάζεται και όχι αναζήτηση σωσιβίων σε δήθεν αριστερούς που συγκυβερνούν με τους ακροδεξιούς και εφαρμόζουν αντιλαϊκή πολιτική», τονίζει.

Όσον αφορά δε στις συνεργασίες την επομένη των εκλογών η κ. Γεννηματά δηλώνει: «Δική μας δουλειά δεν είναι να διασώσουμε τον θαλασσοπνιγμένο κ. Τσίπρα, ούτε να σταθεροποιήσουμε τον αιωρούμενο κ. Μητσοτάκη. Δικό μας χρέος είναι να εγγυηθούμε την ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας μας. Και αυτό θα πράξουμε με συνέπεια, όπως πάντα έκανε η παράταξη μας».
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ