ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Θεσσαλονίκη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ., δίπλα σε παιδική χαρά η δολοφονία του 41χρονου. ***** Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου. ***** Λιβαδειά: Θλίψη για 15χρονη, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της. ***** Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 1.167.345,33 Ευρώ - Στη Φλώρινα παίχτηκε το δελτίο. ***** Ενδοοικογενειακή βία: Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. ***** Κ. Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου. ***** Στη Μητρόπολη Αθηνών θα παρακολουθήσει την Ανάσταση η ΠτΔ. ***** Eurovision 2024: Οι διοργανωτές θα αφαιρούν παλαιστινιακές σημαίες ή σύμβολα. ***** ΗΠΑ: Πιέσεις από Δημοκρατικούς βουλευτές στον Μπάιντεν να αναστείλει τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

Ο επικεφαλής του ''Ποταμιού'', Σταύρος Θεοδωράκης, υπογράμμισε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης, με αφορμή τις συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας και την απρόβλεπτη συμπεριφορά του Ερντογάν και επανέλαβε την πρόταση του για τη συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας που θα βοηθήσει να ενισχυθούν πολιτικές συναίνεσης στα εθνικά θέματα.

«Είναι φανερό ότι ο Ερντογάν είναι μεθυσμένος με τις εικόνες των όπλων, δυστυχώς με την εικόνα του αίματος, νοιώθει πολύ καλά στον θρόνο του ανακοινώνοντας από εδώ και από εκεί εκστρατείες. Ελπίζουμε να είναι πιο συνετός σε σχέση με την Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της, η Ελλάδα είναι Ευρωπαϊκή Ένωση και νομίζω ότι πήρε και ένα μήνυμα από τους Ευρωπαίους συμμάχους μας. Θέλουμε καλή γειτονία με τους Τούρκους, Θέλουμε να συνυπάρξουμε. Μοιραζόμαστε πολλά χρόνια ειρηνικής συνύπαρξης. Δεν έχουμε κανένα λόγο να ζούμε σε ένταση. Αλλά η απόφαση πρέπει να είναι του Ερντογάν. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα πατριωτικά δίκαια, αλλά αποφασισμένοι επίσης να τείνουμε χέρι φιλίας προς τον τουρκικό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά

«Νομίζω ότι όλοι έχουν αντιληφθεί την αξία της πρότασης που έχει κάνει το Ποτάμι για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας. Έχουμε κάθε λόγο και κάθε αφορμή να μαλώνουμε καθημερινά για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της οικονομίας και της κοινωνίας. Αλλά νομίζω ότι στα πατριωτικά θέματα, που ονομάζουμε εθνικά, θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια για συνεννόηση», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

«Η σκέψη η δική μου ήταν απλή. Όταν ο καθένας είναι σε ένα διαφορετικό δωμάτιο μπορεί εύκολα να ξιφουλκεί εναντίον του άλλου. Όταν βρεθούμε στον ίδιο χώρο και συζητάμε για τα ίδια προβλήματα νομίζω ότι όλοι θα είμαστε πιο συνετοί. Αυτή ήταν η πρόταση μου. Εθνική συνεννόηση με τους αρχηγούς των κομμάτων, με την κυβέρνηση, με τους πρώην πρωθυπουργούς, γιατί τουλάχιστον στα πατριωτικά ζητήματα η Ελλάδα πρέπει να έχει μια φωνή. Και τέλος πάντων να παραμερίσουμε τις μικρές βλέψεις που έχει ο καθένας στην πολιτική και να νοιαστούμε για το μεγάλο καλό. Για την πατρίδα και ειδικά αυτές τις μέρες, λίγες ώρες πριν την 25η Μαρτίου αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε. Η διχόνοια και τότε, το 1821, μας στοίχισε πάρα πολλά και καθυστέρησε τη νίκη μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε για άλλη μια φορά έναν χωρισμό και μια αντιπαλότητα στα εθνικά θέματα. Μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε στην πατριωτική τους βάση», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του ''Ποταμιού''.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ