ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

Τέμπη: Απόψε η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο - Το «παρών» θα δώσουν πολλοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Τάνια Τσανακλίδου και οι Κοινοί Θνητοί. - Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την εφημερίδα μας. ***** Ν. Ανδρουλάκης στη «Ναυτεμπορική»: Δεν υπάρχει διαχωρισμός 80%-20% ή 70%-30%, υπάρχει 100% ενότητα. ***** Κατρίνης: Συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές της Κυριακής το πιο ισχυρό μήνυμα. ***** Φάμελλος: Μπορούμε να συμμετέχουμε σε εκλογές ενός κόμματος στο οποίο στέλνουμε εξώδικα; ***** Ο Ερντογάν πήγε ταξίδι για «δουλειές» στα Τίρανα με στόχο τον άξονα Τουρκίας και Αλβανίας. ***** Ιράν – Ισραήλ: «Δεν επιδιώκουμε τον πόλεμο αλλά θα ασκήσουμε το δικαίωμά στη νόμιμη άμυνα».

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

ΝΔ: Για ακόμα μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών

Γ
ια απόπειρα εργαλειοποίησης του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, προκειμένου να «αποφύγει τα πολιτικά του αδιέξοδα» κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την πρόθεση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καταθέσει αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών.


Συγκεκριμένα, κύκλοι του κυβερνώντος κόμματος τονίζουν ότι «για μία ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, το οποίο ερευνάται από τη Δικαιοσύνη» σημειώνοντας πως «είναι σαφές ότι και η νέα απόπειρα εργαλειοποίησης της υπόθεσης, που χρησιμοποιείται ως ''πυροτέχνημα'' από την Αξιωματική Αντιπολίτευση για να αποφύγει τα πολιτικά της αδιέξοδα, στερείται κάθε νομικής και ουσιαστικής βάσης».
Οι ίδιες πηγές τονίζουν, πάντως, ότι «θα απαντήσουμε αναλυτικά, όταν θα υπάρξει επίσημο αίτημα» και σημειώνουν: «Δεν μπορούμε, όμως, να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα 50 χρόνια της σύγχρονης Ελληνικής Δημοκρατίας, βλέπουμε έναν πολιτικό, που έχει καταδικασθεί αμετάκλητα και με ομόφωνη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας, να δηλώνει ότι θα καταθέσει αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ