Δημοσιονομικός κίνδυνος 800 εκατ. ευρώ για τον ΕΦΚΑ - Στην αναμονή 100.000 νέοι συνταξιούχοι. ***** Γ. Γεραπετρίτης: Μπαράζ επαφών στη Νέα Υόρκη. ***** B. Κικίλιας: 24% κάτω από τον μέσο όρο 20ετίας οι καμένες εκτάσεις φέτος. ***** Δύο σεισμοί πάνω από 4 Ρίχτερ στη Χαλκιδική. ***** Πρόεδρος Ισραήλ: Δεν έχουμε σχέση με τις εκρήξεις στους βομβητές - Νετανιάχου: Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ όπως δεν είχε ποτέ φανταστεί. ***** Τρεις νεκροί από το τελευταίο ισραηλινό χτύπημα στο νότιο Λίβανο - Σε 50 ανήλθαν τα θύματα της επίθεσης στη Βηρυτό. ***** Ουκρανία: 21 τραυματίες από το ρωσικό πλήγμα σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Χάρκοβο.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Κασσελάκης: Αύγουστος, ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος Μητσοτάκη

«Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 
Ειδικότερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει:

  • «Προχθές:
  • Στο αρχείο οι υποκλοπές, νόμιμες οι παρακολουθήσεις των υπουργών (και παραμένουν υπουργοί!).
  • Χθες:
  • Φιάσκο η σύλληψη των "δολοφόνων" του Καραϊβάζ.
  • Σήμερα:
  • Ελεύθερος ο σταθμάρχης των Τεμπών, το διορισμένο από τον Κώστα Καραμανλή "ανθρώπινο λάθος" στο οποίο φορτώθηκε όλη η ευθύνη του κρατικού εγκλήματος».
Ο κ. Κασσελάκης προσθέτει ότι «η ''σύγχρονη Δεξιά'' έχει το δόγμα ''κάτσε λίγο στην άκρη και θα σε φροντίσουμε εμείς''». Σχολιάζει, τέλος, ότι «για τον Ουμπέρτο Έκο, Αύγουστος ήταν ο μήνας που δεν υπάρχουν ειδήσεις. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του. Τώρα που λείπουν οι πολίτες, χορεύουν τα τρωκτικά».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ