Νίκη για το SPD του Σολτς στο Βρανδεμβούργο: Ο γερμανικός Τύπος θεωρεί πως η νίκη του SPD πιστώνεται στον πρωθυπουργό του κρατιδίου Ντίτμαρ Βόιντκε. ***** Την Τρίτη η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Ν. Υόρκη. ***** Μητσοτάκης σε Αμερικανο-εβραϊκές Οργανώσεις: Το Ισραήλ έχει δικαίωμα να αμύνεται. ***** Το έλλειμμα του ΕΦΚΑ προκαλεί τριβές στην κυβέρνηση - Στον «αέρα» οι διορθώσεις της Εισφοράς Αλληλεγγύης. ***** Μάριος Σαλμάς: «Ο Πρωθυπουργός αντί να εγκαλεί τη Λίνα Μενδώνη, με παραπέμπει για διαγραφή». ***** Ο Ζελένσκι θα παρουσιάσει το «σχέδιο νίκης» στον Μπάιντεν και θα μιλήσει στον ΟΗΕ.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Έκτακτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές

Συνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως η Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με φόντο το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές. 
Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι της Βουλής την έκτακτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές μετά από σχετικά αιτήματα πέντε Κομμάτων που ζητούν να κληθούν η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη και ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αχιλλέας Ζήσης.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ