ΥΠΟΙΚ για ταξί: Προθεσμία 5 εβδομάδων για τη σήμανση POS - Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε όσους δεν συμμορφωθούν. ***** Γεραπετρίτης για Μέση Ανατολή: Να αποτρέψουμε τη διάχυση των εχθροπραξιών, συνιστά σοβαρή παγκόσμια απειλή. ***** Βραβείο Ειρήνης στον Α.Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών. ***** Νέα Αριστερά για διαγραφή Σαλμά: Σιγά μην τον άφηναν να επιβεβαιώνει το πάρτι στον Πολιτισμό. ***** ΚΚΕ για επιθέσεις σε Λίβανο: Η ΝΔ ανέλαβε τον ρόλο του συνηγόρου των εγκλημάτων του Ισραήλ. ***** Κατρίνης: Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν με κρατάει κανένας - Αντιπολίτευση δεν κάνουν όσοι δεν λένε τίποτα. ***** Καραμπόλα 6 οχημάτων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. ***** Η Δύση απορρίπτει το «σχέδιο νίκης» του Ζελένσκι - Φωνές για προσέγγιση με Πούτιν - Το σχέδιο του Ζελένσκι χαρακτηρίζεται ως «λίστα ευσεβών πόθων» χωρίς ρεαλιστική βάση.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Πηγές ΥΠΕΞ: Να δώσουν απαντήσεις τα Τίρανα στις καταγγελίες για τις εκλογές στη Χειμάρρα

«Οι καταγγελίες που διατυπώθηκαν από μέλη της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία σχετικά με τις συνθήκες διεξαγωγής των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών στο Δήμο Χειμάρρας, ιδίως περί πληθυσμιακής αλλοίωσης του εκλογικού σώματος και άρνησης του συνταγματικού δικαιώματος της ψήφου σε χιλιάδες πολίτες της Χειμάρρας με την πρόφαση της λήξης ισχύος των Δελτίων Ταυτότητάς τους, εγείρουν σοβαρές αμφιβολίες για το αδιάβλητο της διαδικασίας», σημειώνουν πηγές του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών. «Η δημοκρατική αρχή και το ευρωπαϊκό κεκτημένο επιβάλλουν στις αλβανικές Αρχές να αξιολογήσουν και να απαντήσουν όλες τις αναφορές που σχετίζονται με την ακεραιότητα των χθεσινών εκλογών»
Σημειώνεται ότι η εκλογική διαδικασία διεξήχθη εν μέσω καταγγελιών της ελληνικής ομογένειας.
Δήμαρχος Χειμάρρας αναδείχθηκε ο υποψήφιος του σοσιαλιστικού κόμματος του Έντι Ράμα, Βαγγέλης Τάβος, συγκεντρώνοντας ποσοστό 58,62% (5.022 ψήφους), έναντι 41,38% (3.545 ψήφους) του Πέτρου Γκικουρία, ο οποίος είχε δεσμευθεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα του Φρέντι Μπελέρη.



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ