Πληθωρισμός 3% στην Ελλάδα, βύθιση στο 1,8% στην Ευρωζώνη. ***** Άνοδος τιμών σε σιτάρι και ζάχαρη, λόγω της La Nina. ***** Μητσοτάκης: Η Ελλάδα το 2025 θα διαθέτει κτηματολόγιο - Τοποθέτηση στη Βουλή. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σοκ με νεκρό 29χρονο στο ΑΤ Ομόνοιας - Σοβαρή κρίση εμπιστοσύνης στους θεσμούς. ***** ΠΑΣΟΚ: Μεσοπρόθεσμο χωρίς όραμα, με το βλέμμα στις εκλογές. ***** Ύφεση χωρίς τέλος για τα εργοστάσια της Ευρωζώνης - Σε χειρότερη κατάσταση τον Σεπτέμβριο. ***** Ρούτε: Θα δουλέψω για να κρατήσω σταθερό σαν βράχο το δεσμό του ΝΑΤΟ. ***** Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική επίθεση σε αγορά της Χερσώνας-Εξελίξεις και στο πολιτικό σκηνικό.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Στ. Κασσελάκης: Επίθεση σε Κυρ. Μητσοτάκη για τα ομοφοβικά σχόλια στη λίστα γάμου

Σ
τη σφαίρα της κομματικής αντιπαράθεσης φέρνει τη λίστα γάμου του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, εγκαλώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως «αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή», όπως αναφέρει. 
Να σημειωθεί ότι μέσω δημόσιας ιστοσελίδας ο κ. Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ συγκεντρώνουν από φίλους και συγγενείς  χρηματικά δώρα για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου στα Χανιά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Σε όλους τους γάμους σε όλο τον κόσμο κάποιοι από τους προσκεκλημένους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα. Επιλέξαμε συγκεκριμένο site και διαδικασία ως λίστα γάμου για τους εξής λόγους: 

1. Η μεγάλη πλειοψηφία των καλεσμένων μας είναι από την Αμερική και το honeymoon fund είναι απλή και συνήθης πρακτική εκεί. 
2. Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια, χωρίς ''φακελάκια'', ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί.

»Φιλοκυβερνητικό site βγάζει στη δημοσιότητα τη λίστα γάμου. Την ίδια στιγμή, τα τρολ της Ν.Δ. παίρνουν εντολή και αρχίζουν να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν. Στο site, κάτω από τη λίστα γάμου μπαίνουν οπαδοί και γράφουν τις ''ευχές'' τους: ''Να ψοφήσετε και να καείτε στην κόλαση… κομούνια''. Η δημοσιοποίηση και η ετοιμότητα των έμμισθων τρολ ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη από το Μαξίμου, που το γεγονός μάς ξεπερνά. Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή.

»Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα. Όχι όμως ως το σημείο αυτό. Υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση. Εκτός αν είσαι το τζάκι Μητσοτάκη. Ας είναι υπερήφανος για την ποιότητα της Δημοκρατίας και της Παιδείας που οικοδομεί».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ