ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ζητούν εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη για το «παράθυρο ευκαιρίας» με τον Ερντογάν - Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι «κινείται εν κρυπτώ». ***** Έρχονται κίνητρα για συγχωνεύσεις και συνεργασίες στις μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. ***** Συμφωνία Σολτς - Ερντογάν για απελάσεις τούρκων μεταναστών. ***** Ε.Ε.: Στον «πάγο» η ενταξιακή πορεία της Β. Μακεδονίας - Όρμπαν: «Ιστορικό λάθος». ***** Μπορέλ: «Κανείς δεν φαίνεται ικανός να σταματήσει» τον Νετανιάχου. ***** Εκατοντάδες οικογένειες εγκαταλείπουν τα νότια προάστια της Βηρυτού. ***** Κόντρα Τραμπ - Ζελένσκι σε κατ' ιδίαν συνάντηση και σε τηλεοπτικό πάνελ.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Τουρισμός: Οι επιλογές στην Ελλάδα

Διακοπές στην Ελλάδα δεν σημαίνει σίγουρα μόνο Μύκονο και Σαντορίνη που ήδη υποφέρουν από τον υπερτουρισμό. Η χώρα μας διαθέτει εκπληκτικούς προορισμούς, με μοναδική αρχιτεκτονική και ιστορία, παρθένες παραλίες και απαράμιλλη φυσική ομορφιά.
Ένας από αυτούς είναι η Αστυπάλαια, γνωστή ως η πεταλούδα του Αιγαίου. Απείραχτη ομορφιά, ανεμοδαρμένα βράχια και ανεξερεύνητες σπηλιές. Αξίζει να περπατήσεις στα πανάρχαια σοκάκια που διακλαδώνονται στο νησί και να χαθείς στην άγρια φύση. Ένας περίπλους που πάντα καταλήγει σε μια βουτιά στις βοτσαλωτές απάνεμες Πλάκες, στα αμμουδερά Καμινάκια, πλάι στους σταλακτίτες στη σπηλιά του Νέγρου στις Βάτσες ή στα ρηχά, φιλόξενα νερά του Σχοινώντα.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ