Μουρμούρα για την υποψηφιότητα του Φάμελλου μέσα στους «87» - Του καταλογίζουν τις σχέσεις με τον Κασσελάκη. ***** Μάριος Σαλμάς: Διεγράφη κι επίσημα από την Κ.Ο. της Ν.Δ. - Αν με διαγράφει ο Μητσοτάκης γιατί μίλησα για τα κόκκινα δάνεια και τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς, είναι τιμή μου. ***** Hellenic Train: Στη Δικαιοσύνη για την 24ωρη απεργία της Πέμπτης - Ακυρώσεις δρομολογίων λόγω στάσης εργασίας την Τρίτη. ***** Αττική: Αστυνομική επιχείρηση για συμμορία διαρρηκτών - Μπήκαν σε πάνω από 110 σπίτια. ***** Δανή Πρωθυπουργός: Αφήστε τις κόκκινες γραμμές και επιτρέψτε στην Ουκρανία να χτυπήσει τη Ρωσία. ***** Ισραηλινό σφυροκόπημα στον Λίβανο: «Πλήξαμε τουλάχιστον 300 στόχους της Χεζμπολάχ», λένε οι IDF - Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα - Η βροχή επιτείνει τα δεινά των εκτοπισμένων.

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Άγρια κόντρα Κασσελάκη - Άδωνι για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΣΗΕΑ: Εγκαλεί τον Στ. Κασσελάκη για τη στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους των κομματικών Μέσων
Κόντρα ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ«Θέλει μεγάλο θράσος να μιλάς για χρωστούμενα σε υπαλλήλους άλλου κόμματος, την ώρα που ανακοινώνεται ότι το χρέος του κόμματός σου, της Ν.Δ., εκτοξεύτηκε στα 488 εκατ. ευρώ αυξημένο κατά 52 εκατ. ευρώ», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Κι όμως, ο ακροδεξιός Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και Υπουργός διάλυσης της Υγείας εργαλειοποιεί μία ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και σ' εμένα προσωπικά», σημειώνει και συνεχίζει: «Ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Και στο τέλος κάθε μήνα που κάνουμε ό,τι μπορούμε, που προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να πληρώσουμε τους υπαλλήλους μας, έχουμε για ένα μόνο τη συνείδησή μας καθαρή: Ότι δεν είμαστε Ν.Δ., ότι δεν έχουμε μισό δισ. χρέη στις πλάτες του ελληνικού λαού».

«Έχω μιλήσει αναλυτικά για την οικονομική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ. Κι ενώ ο κ. Γεωργιάδης ξέρει ότι αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει ανάλογα με το αν είμαι στην Αθήνα ή σε ολιγοήμερες διακοπές, κι ενώ ξέρει ότι έχω δώσει ως ιδιώτης στον ΣΥΡΙΖΑ το ανώτερο ποσό που μου επιτρέπει ο νόμος, παρόλα αυτά δε διστάζει να κομματικοποιήσει ένα ζήτημα επιβίωσης εργαζομένων», τονίζει ο Στ. Κασσελάκης, σχολιάζοντας: «Πραγματικά, θέλει μεγάλο θράσος να είσαι Άδωνις Γεωργιάδης».

«Όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Άλλοι πολιτικοί Αρχηγοί υπερδιπλασιάζουν τα χρέη του κόμματός τους στην πλάτη των πολιτών, και άλλοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα τηρώντας τη νομιμότητα. Άλλοι πολιτικοί Αρχηγοί παίρνουν επίδομα ακόμα και ως... αγρότες, και άλλοι θα εύχονταν ο νόμος να τους επέτρεπε να εισφέρουν περισσότερα χρήματα στο κόμμα τους», καταλήγει η ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η ανάρτηση Γεωργιάδη

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο ''Χ'', ο κ. Γεωργιάδης ανέφερει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βασικός μέτοχος σε διάφορα ΜΜΕ. Ο Στέφανος Κασσελάκης ως Πρόεδρος του κόμματος έχει τη θέση του νομίμου εκπροσώπου του βασικού μετόχου. Στους εργαζομένους στις Επιχειρήσεις αυτές χρωστούν δεδουλευμένα και δώρο διακοπών. Τι κάνει ο βασικός μέτοχος την ώρα που οι εργαζόμενοι του υποφέρουν; Διακοπές στη Μύκονο... πάντα έλεγα ότι ο Στέφανος είναι καπιταλιστής, αλλά εδώ αποδεικνύεται και κακός καπιταλιστής. Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές εάν χρώσταγα δώρα και μισθούς στους εργαζομένους μου, ως Επιχειρηματίας. Να τα θυμάστε αυτά και όσους εντός ΣΥΡΙΖΑ ακόμη τον υποστηρίζουν όταν θα τους ακούτε να μιλούν ξανά για τα δικαιώματα των εργαζομένων».

ΕΣΗΕΑ: Εγκαλεί τον Στ. Κασσελάκη για τη στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους των κομματικών Μέσων

«Αγανάκτηση» εκφράζει η ΕΣΗΕΑ σχετικά με τη μη πληρωμή των εργαζομένων στην εφημερίδα «Αυγή» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Ειδικότερα, η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει: «Την ίδια ώρα που ο ίδιος, όπως έχει άλλωστε δικαίωμα, βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας ''Η ΑΥΓΗ'' δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και όλοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα ''Η ΑΥΓΗ'', στην ιστοσελίδα avgi.gr και στον Ρ/Σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχουν λάβει τη μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο». 

Παράλληλα, κάνει λόγο για «απαξιωτική» στάση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέναντι στους δημοσιογράφους των κομματικών Μέσων, καθώς όπως σημειώνει «έχει λάβει επισήμως προσκλήσεις σε συνάντηση χωρίς έως τώρα να ανταποκριθεί». Κλείνοντας, η ΕΣΗΕΑ καλεί τον κ. Κασσελάκη «να αναλάβει τις ευθύνες του ως Πρόεδρος του κόμματος που είναι ο βασικός μέτοχος των ΜΜΕ αλλά και να συνειδητοποιήσει τους όρους του θεσμικού διαλόγου που είναι απαραίτητος όταν διακυβεύεται το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απαξιωτική στάση που έχει επιδείξει όλο το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανος Κασσελάκης απέναντι στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του κόμματος αλλά και απέναντι στην ΕΣΗΕΑ καθώς έχει λάβει επισήμως προσκλήσεις σε συνάντηση χωρίς έως τώρα να ανταποκριθεί.
»Την ίδια ώρα που ο ίδιος, όπως έχει άλλωστε δικαίωμα, βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας ''Η ΑΥΓΗ'' δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και όλοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα ''Η ΑΥΓΗ'', στην ιστοσελίδα avgi.gr και στον Ρ/Σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχουν λάβει τη μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο. Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να αναλάβει τις ευθύνες του ως Πρόεδρος του κόμματος που είναι ο βασικός μέτοχος των ΜΜΕ αλλά και να συνειδητοποιήσει τους όρους του θεσμικού διαλόγου που είναι απαραίτητος όταν διακυβεύεται το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ