Δημοσιονομικός κίνδυνος 800 εκατ. ευρώ για τον ΕΦΚΑ - Στην αναμονή 100.000 νέοι συνταξιούχοι. ***** Γ. Γεραπετρίτης: Μπαράζ επαφών στη Νέα Υόρκη. ***** B. Κικίλιας: 24% κάτω από τον μέσο όρο 20ετίας οι καμένες εκτάσεις φέτος. ***** Δύο σεισμοί πάνω από 4 Ρίχτερ στη Χαλκιδική. ***** Πρόεδρος Ισραήλ: Δεν έχουμε σχέση με τις εκρήξεις στους βομβητές - Νετανιάχου: Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ όπως δεν είχε ποτέ φανταστεί. ***** Τρεις νεκροί από το τελευταίο ισραηλινό χτύπημα στο νότιο Λίβανο - Σε 50 ανήλθαν τα θύματα της επίθεσης στη Βηρυτό. ***** Ουκρανία: 21 τραυματίες από το ρωσικό πλήγμα σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Χάρκοβο.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Μαρινάκης για υποκλοπές: Η Δικαιοσύνη μίλησε και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό

Την πρωτοβουλία των κομμάτων της Αντιπολίτευσης να καταθέσουν αίτημα με το οποίο ζητούν να διαβιβαστεί στη Βουλή από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, το πόρισμα για τις παρακολουθήσεις, κλήθηκε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης: «Αυτά που συμβαίνουν τελευταίες μέρες δεν τιμούν τη Δημοκρατία μας. Δε μπορώ να θυμηθώ ούτε προηγούμενο ούτε κάτι αντίστοιχο σε άλλη Δημοκρατία. Μας λένε τα κόμματα της Αντιπολίτευσης ότι, αν δεν τους αρέσει μια απόφαση της Δικαιοσύνης, θα πηγαίνουν στην Βουλή και θα ζητάνε τον λόγο. Δεν είναι μαθήματα Δημοκρατίας αυτά. Δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα όταν τα λέει αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα των αμετάκλητα καταδικασμένων, είναι ''μια μέρα στη δουλειά'' το να μην καταλαβαίνει τι σημαίνει διάκριση εξουσιών. Αλλά το να βλέπεις το ΠΑΣΟΚ που έχει μια παράδοση στους θεσμούς, να σύρεται πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κ. Κωνσταντοπούλου, σημαίνει ότι θέλει να είναι, όχι μια αξιόπιστη Αντιπολίτευση, αλλά ένας πράσινος ΣΥΡΙΖΑ».
Ο κ. Μαρινάκης παρέπεμψε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρειος Πάγος «που δίνει απαντήσεις σε μια σειρά από σημαντικά ερωτήματα, μέσα από 300 σελίδες που κανείς δεν έχει διαβάσει. Στοχοποιούν την πρόεδρο του Αρείου Πάγου έχει εκλεγεί με τα 4/5 της προηγούμενης Βουλής. Το τι θα απαντήσει η Βουλή, είναι θέμα δικό της. Αλλά επειδή κάποια πράγματα είναι ρητώς διατυπωμένα, υπάρχει δυνατότητα σύγκλησης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και κλήσης εκπροσώπου της δικαστικής εξουσίας, όχι για να δώσει εξηγήσεις, αλλά για ζητήματα λειτουργίας της Δικαιοσύνης. Αυτό είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Εδώ και δύο χρόνια σε κάθε σοβαρή υπόθεση, απαντούσαμε ότι περιμένουμε με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Βγήκε ένα πόρισμα και έδωσε κάποιες ξεκάθαρες απαντήσεις. Η Δικαιοσύνη μίλησε και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Ας μάθουν τα βασικά για τη λειτουργία ενός Κράτους Δικαίου».
Για τις εκλογές της Κυριακής στη Χειμάρρα, ο κ. Μαρινάκης είπε: «Θέλουμε να αποτυπωθεί η λαϊκή βούληση και αυτή τη φορά να μετατραπεί σε ορκωμοσία και ανάληψη καθηκόντων αυτού που θα επιλέξουν οι δημότες. Στην περίπτωση Μπελέρη δεν ήταν, γιατί εξελέγη και δεν ορκίστηκε. Ο Φρέντη Μπελέρη την τραγική του εμπειρία θα την μεταφέρει στην Ευρώπη και θα είναι ισχυρός κρίκος την προάσπιση του Κράτους Δικαίου, στην προάσπιση των Ελλήνων και των ευρωπαίων πολιτών».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ