Νίκη για το SPD του Σολτς στο Βρανδεμβούργο: Ο γερμανικός Τύπος θεωρεί πως η νίκη του SPD πιστώνεται στον πρωθυπουργό του κρατιδίου Ντίτμαρ Βόιντκε. ***** Την Τρίτη η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Ν. Υόρκη. ***** Μητσοτάκης σε Αμερικανο-εβραϊκές Οργανώσεις: Το Ισραήλ έχει δικαίωμα να αμύνεται. ***** Το έλλειμμα του ΕΦΚΑ προκαλεί τριβές στην κυβέρνηση - Στον «αέρα» οι διορθώσεις της Εισφοράς Αλληλεγγύης. ***** Μάριος Σαλμάς: «Ο Πρωθυπουργός αντί να εγκαλεί τη Λίνα Μενδώνη, με παραπέμπει για διαγραφή». ***** Ο Ζελένσκι θα παρουσιάσει το «σχέδιο νίκης» στον Μπάιντεν και θα μιλήσει στον ΟΗΕ.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

ΠΑΣΟΚ για απόφαση Επιτροπής για υποκλοπές: Ο ιός της συγκάλυψης επιμολύνει κάθε θεσμό και λειτουργία του Κράτους

Τ
ην απόφαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, που απέρριψε το κοινό αίτημα πέντε κομμάτων της αντιπολίτευσης να κληθούν η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη και ο Αντιεισαγγελέας, Αχιλλέας Ζήσης στη Βουλή, και να διαβιβαστεί το πόρισμα του Ανώτατου Δικαστηρίου και όλη η δικογραφία για τις υποκλοπές, σχολίασε δηκτικά ο Παναγιώτης Δουδωνής, Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος εκπροσώπησε την παράταξη στην κρίσιμη Συνεδρίαση.

«Το σημερινό αρνητικό αποτέλεσμα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με τις ψήφους των μελών της κυβερνητικής πλειοψηφίας, δυστυχώς δεν εκπλήσσει κανέναν
», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως «το ακόμη πιο δυστυχές είναι ότι ο ιός της συγκάλυψης επιμολύνει κάθε θεσμό και λειτουργία του Κράτους».
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διεμήνυσε, ωστόσο, στην Κυβέρνηση πως πρέπει να είναι σίγουρη για ένα πράγμα: «Ότι παρά τις μεθοδεύσεις τους, σε αυτή την καφκική υπόθεση, με τον αγώνα μας, αργά ή γρήγορα, θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα αποδοθεί δικαιοσύνη».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ