ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβαρότητα για την «ειρήνη»

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ισοπέδωσε έξι κτίρια στη νότια Βηρυτό , εκτιμώντας ότι κάπου εκεί κρυβόταν ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασ...


Έκτακτο δελτίο καιρού: Μεταβολή με κρύο, βροχές και θυελλώδεις ανέμους - Η θερμοκρασία τη Δευτέρα δεν θα ξεπεράσει στη Θεσσαλονίκη τους 21 βαθμούς και στην Αθήνα τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου. ***** Κέρκυρα: Η σύζυγος ομολόγησε τον φόνο του 68χρονου. ***** Οικογένεια παλαιοχριστιανών από Κορινθία: Σε Δομή μεταφέρθηκε το μωρό - Στον Εισαγγελέα πατέρας, μητέρα και μεγάλη κόρη. ***** Στον Εισαγγελέα οι 13 συλληφθέντες για το βίαιο επεισόδιο έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου. ***** Τα ηνία του CERN αναλαμβάνει ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Φουντάς. ***** Ο Υπουργός Άμυνας και η ηγεσία του ισραηλινού στρατού παρακολούθησε live την επίθεση κατά του Νασράλα. ***** Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τον θάνατο του Χασάν Νασράλα ***** Ιρανικά ΜΜΕ: Νεκρός ο αναπληρωτής Διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης. ***** Θάνατος Χασάν Νασράλα: Η γραμμή του θα συνεχιστεί, λέει το Ιράν. ***** Iran Air: Ακυρώνει τις πτήσεις προς Βηρυτό.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: « Ο κ. Γεωργιάδης υπόκειται στο Σύνταγμα και τους νόμους και όχι… στην προϊστάμενη Aρχή»

«Το πανελλήνιο γνωρίζει πόσο ''υπεράνω'' είναι γενικά ο Yπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης. Υπεράνω κριτικής, υπεράνω διαμαρτυριών, υπεράνω προβλημάτων, έως και υπεράνω του Δημόσιου Συστήματος Yγείας που το αντιμετωπίζει ως ''ευκαιρία για business''. Πλέον δήλωσε ότι είναι και υπεράνω των υποκλοπών…» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

«Το να γνωρίζει, όμως, ένας Yπουργός ότι είναι επανειλημμένως  στόχος παρακολούθησης (11 τον αριθμό…) και να δηλώνει ευθαρσώς ότι ''ούτε που ίδρωσε το αυτί του'', να μην κινείται νομικά, να μην καταδικάζει θεσμικά, να μην ενημερώνει τις εισαγγελικές Aρχές, μοιάζει να ξεπερνά ακόμη και τα δικά του όρια» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκτός κι αν γνωρίζει ποιος τον έχει στοχοποιήσει με το παράνομο λογισμικό, καθώς και τους λόγους που το κάνει, θεωρώντας λογικό αλλά και θεμιτό να ελέγχονται ενδελεχώς οι ''επιδόσεις'' του από την προϊστάμενη Aρχή… Μόνο αυτός ο λόγος θα ''εξηγούσε'' τέτοια νομική και θεσμική απαξίωση από πλευράς του», σχολιάζει το Kόμμα της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης. Καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «πρέπει ο κ. Γεωργιάδης να αντιληφθεί ότι υπόκειται στο Σύνταγμα και τους νόμους και όχι… στην προϊστάμενη Aρχή που τον παρακολουθούσε για τους δικούς της λόγους».



Στ. Κασσελάκης: Το βιβλίο που προτείνει να διαβάσει ο Κ. Μητσοτάκης
Με δηκτικό τόνο και με αιχμές για την υπόθεση των υποκλοπών σχολίασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ανάρτηση του Πρωθυπουργού με τα βιβλία που σκοπεύει να διαβάσει κατά την αυγουστιάτικη ανάπαυλα. «Είναι πολύ θετικό ότι ο Πρωθυπουργός αναδεικνύει την αξία ενός βιβλίου στον ελεύθερο χρόνο των διακοπών μας» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Δίπλα στα βιβλία που έδειξε ότι πήρε μαζί του στις διακοπές του, του συστήνω ένα ακόμη» προσθέτει, παραθέτοντας το εξώφυλλο του βιβλίου με τίτλο: «Η νέα ψηφιακή παρακολούθηση». «Επειδή κανείς πρέπει να είναι ενημερωμένος για τις εξελίξεις στον τομέα του ενδιαφέροντός του, θα του πρότεινα να αρχίσει από αυτό. Καλή ανάγνωση και πρακτική εξάσκηση» σημειώνει ο κ. Κασσελάκης.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ