Ανδρουλάκης: Δεν θα δώσουμε ξανά ευκαιρία σε αυτούς που πούλησαν το ΠΑΣΟΚ. ***** Αιχμές Δούκα για Ανδρουλάκη: Υποτιμά την εσωκομματική διαδικασία. ***** Ηλεκτρική διασύνδεση: Επεσαν οι υπογραφές στη τελική συμφωνία - Είσοδος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο έργο μετά την ολοκλήρωση του due diligence. ***** Κ. Σακελλαροπούλου: Η μετάβαση στον νέο κόσμο της εργασίας πρέπει να συνοδεύεται από αποτελεσματική προστασία έναντι των κινδύνων - Χαιρετισμό στο Συνέδριο που συνδιοργανώνουν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας και η ΓΣΕΕ στη Φλώρινα. ***** Gazprom: Συνεχίζεται η ροή φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω Ουκρανίας. ***** Ρωσία: Μπαράζ επιθέσεων της Ουκρανίας με drones – Καταρρίφθηκαν 100.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Ερντογάν για δολοφονία Χανίγια: Η σιωνιστική βαρβαρότητα δεν θα πετύχει τους στόχους της

«Ως μια απεχθής πράξη που σκοπό έχει τον εκφοβισμό των Παλαιστινίων» χαρακτηρίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια. «Η σιωνιστική βαρβαρότητα δεν θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της όπως έχει κάνει μέχρι τώρα» τονίζει σε άλλο σημείο της ανάρτησής του στο ''Χ'' ο Τούρκος Πρόεδρος και σημειώνει πως η Τουρκία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους «Παλαιστίνιους αδερφούς» με όποιον τρόπο μπορεί.

«Καταδικάζω έντονα και καταδικάζω την προδοτική δολοφονία του Προέδρου του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Ismail Haniyeh, στην Τεχεράνη. Αυτή η δολοφονία; Είναι μια απεχθής πράξη που στοχεύει στη διατάραξη της Παλαιστινιακής Υπόθεσης, της ένδοξης αντίστασης της Γάζας και του δίκαιου αγώνα των Παλαιστινίων αδελφών μας και στην απογοήτευση και τον εκφοβισμό των Παλαιστινίων. Ο σκοπός της δολοφονίας κατά του αδελφού μου Ismail Haniyeh είναι ο ίδιος με τον σκοπό των αηδιαστικών επιθέσεων κατά του Σεΐχη Ahmed Yasin, του Abdulaziz Al Rantisi και πολλών άλλων πολιτικών προσωπικοτήτων της Γάζας. Ωστόσο, η σιωνιστική βαρβαρότητα δεν θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της όπως έχει κάνει μέχρι τώρα. Ας ελπίσουμε ότι, με την ισχυρότερη στάση του ισλαμικού κόσμου και τη συμμαχία της ανθρωπότητας, ο τρόμος που ασκεί το Ισραήλ στη γεωγραφία μας, ειδικά η καταπίεση και η γενοκτονία στη Γάζα, θα τερματιστεί σίγουρα και η περιοχή μας και ο κόσμος μας θα βρουν ειρήνη», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και προσθέτει: «Για τον λόγο αυτό, ως Τουρκία, θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε όλα τα μέσα, να σπρώχνουμε όλες τις πόρτες και να υποστηρίζουμε τους Παλαιστίνιους αδελφούς μας με όλα τα μέσα και όλες μας τις δυνάμεις. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη δημιουργία ενός ελεύθερου, κυρίαρχου και ανεξάρτητου Κράτους της Παλαιστίνης, με βάση τα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Είθε ο Θεός να ελεήσει τον αδελφό μου İsmail Haniye, ο οποίος μαρτύρησε ως αποτέλεσμα της αποτρόπαιας επίθεσης. Προσφέρω υπομονή στην οικογένειά του και τα συλλυπητήρια μου στους αδελφούς μας από τη Γάζα και τους Παλαιστίνιους και στον ισλαμικό κόσμο».
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ