ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν πάνω από 100.000 έως τις 12:00 το μεσημέρι - Εκτιμήσεις για μεγάλη συμμετοχή ***** Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί κάναμε το ΠΑΣΟΚ πιο ισχυρό, μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα. ***** Γ. Παπανδρέου: Η μαζική συμμετοχή ανοίγει δρόμους για μία μεγάλη, πράσινη, προοδευτική αλλαγή στη χώρα. ***** Νάντια Γιαννακοπούλου: Νέα δυναμική αρχή - Οι πολίτες να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. ***** Άννα Διαμαντοπούλου: Πάμε όλοι στις κάλπες, θέτουμε τις βάσεις για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ. ***** Μιχάλης Κατρίνης: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει για να ξαναγίνει δύναμη αλλαγής». ***** Χάρης Δούκας: «Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ». ***** Μ. Ανατολή: Νέος βομβαρδισμός στη Βηρυτό - Σε συναγερμό το Ισραήλ για την επέτειο της 7ης Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ν.Δ. για ανάρτηση Κασσελάκη: Διαστρέβλωση της αλήθειας και μαύρη προπαγάνδα

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για «διαστρέβλωση της αλήθειας και μαύρη προπαγάνδα» με αφορμή ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Δεν μας εκπλήσσει πια η εμμονή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με την διαστρέβλωση της αλήθειας και τη μαύρη προπαγάνδα. Το ψεύδος είναι το τελευταίο σωσίβιο των απελπισμένων. Τελευταίο παράδειγμα του ακραίου λαϊκισμού του είναι η ανάρτηση σχετικά με την τιμή του καφέ. Θα υποχρεωθεί να αντέξει τώρα το πικρό ποτήρι της αλήθειας», ανέφερε σε δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός, ο οποίος προσέθεσε ότι ο κ. Κασσελάκης «έχει φτωχές γνώσεις σχετικά με την φορολογία».

«Η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσε ότι μονιμοποιεί τον μειωμένο ΦΠΑ 13% στον καφέ που πωλείται μέσω take away και delivery, προς όφελος των εργαζόμενων και των νέων. Μονιμοποίησε, επίσης, τον μειωμένο ΦΠΑ για τα ταξί, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι επιβάτες, ενώ το ίδιο έπραξε από τον Ιανουάριο για μία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών. Η Κυβέρνηση ποτέ δεν είχε ανακοινώσει, όπως ψευδώς ισχυρίζεται ο κ. Κασσελάκης, ότι το μέτρο αφορά και στον σερβιριζόμενο καφέ, όπου ο ΦΠΑ επανήλθε στο 24%, στα επίπεδα δηλαδή που τον είχε αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο κ. Ρωμανός.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. ανέφερε ότι: «Επειδή λοιπόν ο κ. Κασσελάκης φαίνεται ότι έχει φτωχές γνώσεις σχετικά με την φορολογία και σκοπίμως αποκρύπτει την αλήθεια, τον ενημερώνουμε ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που ανέβασε στα ύψη όλους τους άμεσους και έμμεσους φόρους σε βάρος των πολιτών» και κατέληξε: «Αντιθέτως, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα σε 5 χρόνια έχει προχωρήσει σε πάνω από 50 μειώσεις φορολογικών επιβαρύνσεων, διορθώνοντας αδικίες και ελαφρύνοντας τους φορολογουμένους από τα χαράτσια της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε υλοποιώντας το πρόγραμμά μας».

Η ανάρτηση Στέφανου Κασσελάκη

Με βίντεο στο Tik Tok, ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τον Πρωθυπουργό να πάρει πίσω αυτό το «άδικο μέτρο και να αφήσει τον Έλληνα να ευχαριστηθεί τον καφέ του σε μια τιμή αξιοπρέπειας».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ