ΠΑΣΟΚ: Πρωτιά Ανδρουλάκη, δεύτερος στο «φίνις» ο Δούκας

ΠΑΣΟΚ: Πρωτιά Ανδρουλάκη, δεύτερος στο «φίνις» ο Δούκας
Ο Ν. Ανδρουλάκης με 29,64% και ο Χ. Δούκας με 21,41% είναι οι μονομάχοι στον δεύτερο γύρο.

Άννα Διαμαντοπούλου: Ενωμένοι, την επόμενη μέρα θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το ΠΑΣΟΚ. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Την επόμενη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο, ακόμη πιο ισχυρό. ***** Νάντια Γιαννακοπούλου: Θα δώσουμε τον αγώνα για την ανανέωση και ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ. ***** Μιχάλης Κατρίνης: Το ποιος θα ηγηθεί της παράταξης θα το κρίνουν οι πολίτες ελεύθερα και ανεπηρέαστα. ***** Παύλος Γερουλάνος: Όποιος πιστεύει στη Δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα. ***** Χάρης Δούκας: Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό - Το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας. ***** Ουκρανία: Πλήγμα σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Κριμαία, φόβοι για ρωσική επίθεση στο Κίεβο. ***** Χαμάς: Ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση με ρουκέτες κατά του Ισραήλ.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ: Γραφικές κατηγορίες της ΝΔ κατά του Στέφανου Κασσελάκη


«Η Νέα Δημοκρατία διά του κ. Ρωμανού, εκτόξευσε γραφικές κατηγορίες κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη για ''διαστρέβλωση της αλήθειας'' και ''μαύρη προπαγάνδα'', επειδή απλώς ανέδειξε το προφανές και αυταπόδεικτο: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ανέβασε τον ΦΠΑ στον σερβιριζόμενο καφέ στο 24%, έναντι 13% ως τώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Ρωμανός καλά θα κάνει να φτιάξει έναν κρύο καφέ και να ακούσει στο ηχητικό που ακολουθεί τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από μερικές εβδομάδες να λέει από ραδιοφώνου (Παραπολιτικά FM) ότι «θα λάβει πολύ σοβαρά υπόψη» την άνοδο της τιμής του καφέ διεθνώς και ότι «θα πράξει τα δέοντα για το ζήτημα. Να υπόσχεται, δηλαδή, ψευδώς, ότι θα διατηρήσει τον ΦΠΑ στο 13%».
«Επιστρέφουμε λοιπόν τα περί ψεύδους στη Ν.Δ., και σημειώνουμε: Το ψέμα είναι το βασικό εργαλείο όσων νομίζουν ότι μπορούν να εμπαίζουν τους πολίτες επ’ άπειρον και χωρίς αντίλογο», καταλήγει.
«The New Daily Mail» 
Newsroom σημειώνοντας ότι από τις 19:03 υπήρξε διακοπή ρεύματος στην περιοχή μας.



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ