ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

Τελείωσαν τον Κασσελάκη, «σφραγίζουν» τον ΣΥΡΙΖΑ - «Η φωνή μας είναι το Συνέδριο»: Η αντίδραση Κασσελάκη μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του. ***** Ώρα ΠΑΣΟΚ: Από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής (13/10) ανοίγουν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε όλη τη χώρα, για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα. ***** Προβάδισμα Τιράνων έναντι Σκοπίων στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. ***** Πεντάγωνο: Αεροπορικές επιδρομές σε στρατόπεδα του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. ***** Λίβανος: Πολύνεκρες ισραηλινές επιθέσεις σε τρία χωριά κοντά στη Βηρυτό.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Θα κινηθεί νομικά κατά του Πρώτου Θέματος ο Στέφανος Κασσελάκης

Σ
κληρή ανακοίνωση κατά του ''Πρώτου Θέματος'' εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ  προαναγγέλλοντας προσφυγή του Στέφανου Κασσελάκη στη Δικαιοσύνη:
  1. Το πληρωμένο πιστόλι του Μαξίμου, το ''Πρώτο Θέμα'', και ο δημοσιογράφος κ. Δημάδης, γνωστός από το σκάνδαλο peruka-gate, επιδόθηκαν σήμερα σε μια ακόμη απελπισμένη προσπάθεια να ρίξουν λάσπη στον Στέφανο Κασσελάκη. Και είναι τέτοιο το μένος τους, που δεν μπήκαν καν στον κόπο να αναγράψουν έστω τη σωστή τοποθεσία του ακινήτου.
  2. Ο Στέφανος Κασσελάκης σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του Μέσου και του δημοσιογράφου, καθώς και εναντίον οποιουδήποτε άλλου επιμείνει στα συγκεκριμένα ψέματα.
  3. Να ανοίξει ο Πρωθυπουργός ΤΩΡΑ την ηλεκτρονική πλατφόρμα ώστε και οι δύο να καταθέσουν τα Πόθεν Έσχες τους για το 2023.
Ο Πρωθυπουργός κυβερνάει. Γιατί δεν ανοίγει την πλατφόρμα; Κρύβει κάτι ο ίδιος ή επιχειρεί να κρατήσει δέσμιο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;

Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Να διαχειριστεί τον πανικό του όπως θέλει

«Η νέα μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η εκ νέου επίθεση σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ για αποκαλύψεις σχετικά με Εταιρείες τις οποίες φαίνεται να έκρυψε ο κ. Κασσελάκης απο το excel που βάφτισε πόθεν έσχες, μαρτυρούν ότι οι μπελάδες του είναι μεγάλοι.
»Ο κ. Κασσελάκης έχει δικαίωμα να διαχειριστεί τον πανικό του όπως θέλει. Δεν έχει δικαίωμα όμως να επιτίθεται σε δημοσιογράφους, αντί να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που ο ίδιος δημιούργησε με τον τρόπο και τον χρόνο που επέλεξε να ανοίξει το θέμα του πόθεν έσχες του. Σε κάθε περίπτωση, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι στραβός ο γιαλός!».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ