Κακοκαιρία Cassandra: Νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος φύλακας Επιχείρησης που ήταν αγνοούμενος - Το θύμα από την κακοκαιρία Cassandra εντοπίστηκε έξι χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου παρασύρθηκε. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος ο Νικόλαος Φαραντούρης ***** Απόστολος Γκλέτσος: Υποψήφιος και επισήμως για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - «Ο Κασσελάκης δεν είχε κάνει ούτε θαλαμοφύλακας και τον βάλαμε στρατηγό». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε την υποψηφιότητα Κασσελάκη η Θεοδώρα Τζάκρη - Και το πόθεν έσχες. ***** Κ. Μητσοτάκης για Μίμη Πλέσσα: Ένας κορυφαίος συνθέτης έφυγε από κοντά μας - Πλούσιος ο «Δρόμος» του. ***** Λίνα Μενδώνη για Μίμη Πλέσσα: «Εντυπωσιακό, σε βάθος και έκταση, το αποτύπωμα που αφήνει». ***** Νεκρός ο διάδοχος του Νασράλα, μεταδίδουν αραβικά ΜΜΕ. ***** Έτοιμο το Ισραήλ για την επίθεση στο Ιράν: Ίσως και θέμα ωρών, λένε αμερικανικές πηγές. ***** Χεζμπολάχ: «Διαθέτει μια εξαιρετικά αποτελεσματική δύναμη μάχης και αντίστασης». ***** Μακρόν: Να σταματήσουν οι αποστολές όπλων στο Ισραήλ.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Η Ν.Δ. ζητά την απόσυρση του Ευ. Αντώναρου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τ
ην διαγραφή του Ευ. Αντώναρου από τον ΣΥΡΙΖΑ και την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος ζήτησε η Νέα Δημοκρατία μετά από δηλώσεις του σχετικά με τον Πρωθυπουργό.
«Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό ''τουρκολάγνο''. Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τον κ. Αντώναρο, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υπάρχει σοβαρό θέμα», σημειώνει το γραφείο Τύπου της Ν.Δ.
Μάλιστα, κάνει λόγο για αυτονόητη και επιβεβλημένη αποπομπή «εκτός αν έχουν αποφασίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσουν κάθε ρεκόρ χυδαιότητας και τοξικότητας, ξεπερνώντας ακόμα και τις εθνικές κόκκινες γραμμές».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ