ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν πάνω από 100.000 έως τις 12:00 το μεσημέρι - Εκτιμήσεις για μεγάλη συμμετοχή ***** Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί κάναμε το ΠΑΣΟΚ πιο ισχυρό, μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα. ***** Γ. Παπανδρέου: Η μαζική συμμετοχή ανοίγει δρόμους για μία μεγάλη, πράσινη, προοδευτική αλλαγή στη χώρα. ***** Νάντια Γιαννακοπούλου: Νέα δυναμική αρχή - Οι πολίτες να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. ***** Άννα Διαμαντοπούλου: Πάμε όλοι στις κάλπες, θέτουμε τις βάσεις για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ. ***** Μιχάλης Κατρίνης: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει για να ξαναγίνει δύναμη αλλαγής». ***** Χάρης Δούκας: «Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ». ***** Μ. Ανατολή: Νέος βομβαρδισμός στη Βηρυτό - Σε συναγερμό το Ισραήλ για την επέτειο της 7ης Οκτωβρίου.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Φάμελλος κατά Μητσοτάκη - «Ο μήνας δεν βγαίνει, η Κυβέρνηση κρύβεται εδώ και τρία χρόνια για την ακρίβεια»

Ολομέτωπη επίθεση στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος στη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή για την ακρίβεια και στην αισχροκέρδεια.
«Ο ελληνικός λαός έχει μία σοφή φράση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καταφέραμε να σας φέρουμε στη Βουλή λίγο πριν τις ευρωεκλογές για το βασικότερο πρόβλημα του ελληνικού λαού που αφορά στην ακρίβεια» τόνισε ο κ. Φάμελλος στην αρχή της ομιλίας  του.
Σήμερα, συνέχισε, θα σας τεθούν και άλλα δύσκολα ερωτήματα. «Αν θα συνεχίσετε τη συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών» είπε για να προσθέσει ότι «δεν μπορούμε να κρύψουμε την αλήθεια,  δεν μπορούμε να κρύψουμε τη συγκάλυψη στο σκάνδαλο των υποκλοπών. Πρέπει να δώσετε απαντήσεις».
Αναφορικά με την ακρίβεια επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι κρυβόταν από τη Βουλή.
«Δεν θα σας επιτρέψουμε να κρύψετε την αλήθεια. Κρύβονται εδώ και τρία χρόνια για το θέμα της ακρίβειας.  Η δυσαρέσκεια μεγαλώνει για την ακρίβεια. Δεν βγαίνει ο μήνας». Στη συνέχεια ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα της ακρίβειας που γονατίζει τα νοικοκυριά. «Η αριστεία ακρίβειας στην Ευρώπη είναι ο κ. Μητσοτάκης. Ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ελλάδα είναι ο υψηλότερος στην Ευρωζώνη. Υπάρχουν προϊόντα με υπερδιπλάσια αύξηση. Οι πολίτες ξέρουν τι πληρώνουν. Τρίτη ακριβότερη χώρα στην βενζίνη. Τέταρτη ακριβότερη στο πετρέλαιο κίνησης. Ακριβότερη η κιλοβατώρα προ φόρων το 2022».
Αναφορικά με τον ΦΠΑ, αναρωτήθηκε γιατί δεν θέλετε να εφαρμόσουμε την ευρωπαϊκή πρακτική. Εν συνεχεία επιτέθηκε προσωπικά στον Πρωθυπουργό. «Ο κ. Μητσοτάκης ήταν Υπουργός Κυβερνήσεων που χρεωκόπησαν τη χώρα και ο Αλέξης Τσίπρας Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια» τόνισε χαρακτηριστικά. Σε άλλο σημείο, υπενθύμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που μείωση τον ΦΠΑ στο ρεύμα.
Ο κ. Φάμελλος απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό υπογράμμισε. «Σήμερα εσείς είστε ο απολογούμενος και ο ελεγχόμενος» είπε και αναρωτήθηκε γιατί δεν μειώνει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα.
O Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η Κυβέρνηση παρέχει ασυλία στα ολιγοπώλια. «Ζούμε την ακρίβεια Μητσοτάκη» τόνισε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ