ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Νέο ραντεβού Μητσοτάκη με Ιερώνυμο την Πέμπτη - «Χέρι - χέρι» με τα ράσα. ***** Επιστολική ψήφος: Πάνω από 200.000 εγγραφές. ***** Θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι: 62χρονος καρφώθηκε σε κολώνα. ***** Μπάιντεν σε Αίγυπτο και Κατάρ: «Πιέστε τη Χαμάς να δεχτεί την πρόταση εκεχειρίας». ***** Εποχές Βιετνάμ στα αμερικανικά Πανεπιστήμια: Πάνω από 900 συλλήψεις ***** ΗΠΑ: Τρεις Αστυνομικοί νεκροί και άλλοι 5 τραυματίες σε ανταλλαγή πυρών στη Β. Καρολίνα.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκης

Σ
το 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα συμμετάσχει σήμερα Παρασκευή, στις 13:10, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα συνομιλήσει συγκεκριμένα με τον δημοσιογράφο των Financial Times, Tony Barber.
Παράλληλα, σήμερα θα ολοκληρωθεί η παρουσίαση των υποψηφίων της Αττικής εν όψει των προκριματικών εκλογών για την ανάδειξη του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ