LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Το «ευχαριστώ» του Ισραήλ για την αποτροπή τρομοκρατικής επίθεσης - «Βοήθησε και η Μοσάντ»

Στην υπόθεση σύλληψης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία δύο αλλοδαπών πακιστανικής υπηκοότητας, που βρίσκονταν στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά και θεωρήθηκαν ύποπτοι για επίθεση σε εστιατόριο ισραηλινών συμφερόντων, αναφέρθηκαν ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ σε ανακοίνωσή του το βράδυ της Τρίτης αλλά και ο Υπουργός Εξωτερικών Έλι Κοέν, ο οποίος ευχαρίστησε την Ελλάδα για την αποτροπή της επίθεσης. Στη δήλωση που δόθηκε από το γραφείο του Πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, Μοσάντ, ανέφερε ότι βοήθησε την Αθήνα στη «σοβαρή υπόθεση».

«Μετά την έναρξη της έρευνας για τους υπόπτους στην Ελλάδα, η Μοσάντ παρείχε πληροφορίες για την αποκάλυψη της υποδομής, των μεθόδων εργασίας της και της σύνδεσης με το Ιράν», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Η έρευνα αποκάλυψε ότι η υποδομή που λειτουργούσε στην Ελλάδα είναι μέρος ενός εκτεταμένου ιρανικού δικτύου που διευθύνεται από το Ιράν και εκτείνεται σε πολλές χώρες», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών Έλι Κοέν ευχαρίστησε τις ελληνικές Αρχές για την υπόθεση και αναφέρθηκε στην σύνδεση με το Ιράν. «Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική Κυβέρνηση και τις ελληνικές Υπηρεσίες Πληροφοριών και Ασφάλειας για την αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον εβραϊκών και ισραηλινών στόχων». 
«Το καθεστώς των Αγιατολάχ στην Τεχεράνη εξάγει τρόμο στη Μέση Ανατολή, τη Μεσόγειο και τον ευρύτερο κόσμο και μόνο μια σκληρή στάση και η συνεργασία θα σταματήσει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ιρανικού καθεστώτος», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Έλι Κοέν.

Να σημειωθεί ότι η Μοσάντ εργάζεται επίσης για να αποτρέψει τρομοκρατικές δραστηριότητες που συνδέονται με το Ιράν με στόχο ισραηλινούς και εβραϊκούς στόχους σε πολλές χώρες στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία, ανέφερε το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ