ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Είναι νεκρός ο Πρόεδρος του Ιράν, σύμφωνα με ιρανικά μέσα. ***** Ρώσοι αναλυτές: Εκφράζουν φόβους για εμφύλιο στο Ιράν. ***** Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα έχει τριπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με την Ευρωζώνη. ***** «Κοροϊδία» και «παρωδία» η επιστολή Μητσοτάκη για την ακρίβεια, καταγγέλλει η Αντιπολίτευση. ***** Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, άλλοι στη λίστα εκλεκτών - «Για τον πρωθυπουργό είστε πλέμπα». ***** Γεραπετρίτης: Θα βαδίσουμε βήμα βήμα στον ελληνοτουρκικό διάλογο - Καταγράφουμε τις διαφωνίες μας. ***** Κασσελάκης: Προϋπόθεση ελληνοτουρκικής φιλίας η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων. ***** Ανδρουλάκης: Ο αγώνας για αναγνώριση της Γενοκτονίας σε βάρος όλων των χριστιανικών πληθυσμών συνεχίζεται. ***** Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς. ***** Προκλητικός Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: «Σαν σήμερα ανάψαμε τον πυρσό της ανεξαρτησίας».

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Παραλύει τη χώρα η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» κορυφώνεται με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται σε επιφυλακή
Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Η Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας παραμένει κλειστή μέχρι τα Οινόφυτα και στα δύο ρεύματα, ενώ περιπολικά βρίσκονται σε πολλά σημεία για ελέγχους, μαζί με εκχιονιστικά μηχανήματα, τα οποία προσπαθούν να συντηρήσουν ανοιχτούς τους δρόμους. Η χιονόπτωση γίνεται όλο και πιο έντονη όπως κατεβαίνει από Μαλακάσα ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν ενταθεί από τα ξημερώματα στα ανατολικά του νομού Αττικής, ενώ προβλήματα λόγω χιονιού αντιμετωπίζουν η Μαλακάσα, τα Οινόφυτα και η Αυλώνα.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων και ως ύφεσης αυτών, από την 03:30 το πρωί της Δευτέρα 6/2 δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων οχημάτων ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων ως ακολούθως:
  • Από την261,280 χ/θ έως την 56,728 χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,
  • Από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από τη 2η χ/θ της περιφερειακής οδού από Χαλκίδα προς Εθνική Οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας / Αυτοκινητόδρομος Α-11 (Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας),
  • Από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της Εθνικής Οδού Σχηματαρίου - Χαλκίδας / Αυτοκινητόδρομος Α-11,
  • Από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από την 1η χ/θ της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας - Θηβών (διασταύρωση Δροσιάς),
  • Από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας - Θηβών και στη Νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου-Χαλκίδας από 0,000χ/θ έως 11,000χ/θ.
  • Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον χρειαστεί να μετακινηθούν και να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αστυνομικών.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ