ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Υπόθεση Καλλιάνου: «Προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων» των πανεπιστημιακών γιατρών καταγγέλλει ο Σύλλογος ΔΕΠ της Ιατρικής ΕΚΠΑ. ***** Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε και ο «κοντός». ***** Εννέα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι - Έξι ανήλικοι ανάμεσά τους. ***** Π. Τσακλόγλου: Εντός διμήνου θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για τις συντάξεις με οφειλές. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα. ***** Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές. ***** Οπισθοχώρηση των ουκρανικών δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο. ***** Ρωσία: Ετοιμάζει «σκληρή» απάντηση αν κατασχεθούν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που έχουν παγώσει.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Χρ. Σπίρτζης: Τα ψέματα και οι ανακολουθίες του υπ. Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛΑΣ για το Πέραμα

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έλεγαν, εν γνώσει τους, ψέματα γύρω από το περιστατικό στο Πέραμα σε μια προσπάθεια συγκάλυψης» κατήγγειλε σε συνέντευξή του, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης.

Μιλώντας χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο κ. Σπίρτζης, αφού σχολίασε ότι γεννάται μείζον πολιτικό θέμα αλλά και μείζον θέμα γύρω από τη Δημοκρατία στη χώρα μας παρουσίασε τα κατά τη γνώμη του ψέματα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. ως εξής: 

• Τα ηχητικά ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι αυτό που είχε διαρρεύσει γύρω από την ηλικία του νεκρού δεν ίσχυε, δεν ήταν 21 ετών, ήταν 18 και οι άλλοι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ήταν ακόμη μικρότεροι.

• Ο νεκρός δεν ήταν οδηγός του αυτοκινήτου, ο οδηγός έχει διαφύγει: Αυτό θέτει κι άλλα θέματα. Όταν μια ομάδα επτά Αστυνομικών θέλει να σταματήσει ένα όχημα χωρίς να δέχονται πυροβολισμούς και σκοτώνουν εν ψυχρώ ένα επιβαίνοντα υπάρχει μείζον ζήτημα γύρω από τη λειτουργία της ελληνικής αστυνομίας.

• Στα ηχητικά ντοκουμέντα καθίσταται σαφές ότι δεν υπήρχε κανείς αστυνομικός τραυματίας. Ρωτάει το κέντρο και οι ίδιοι αστυνομικοί απαντάνε ότι δεν υπάρχει τραυματισμένος αστυνομικός. Επομένως η επίσημη θέση της ΕΛ.ΑΣ. για τραυματίες Αστυνομικούς συνιστά απροκάλυπτη απόπειρα συγκάλυψης.

• Τα ηχητικά ντοκουμέντα, επίσης, αποδεικνύουν ότι υπήρχαν εντολές οι οποίες δεν ακολουθήθηκαν.

• Οι διάλογοι φανερώνουν ότι οι Αστυνομικοί γνώριζαν ότι στο αυτοκίνητο υπήρχαν Ρομά. Αυτό φανερώνει ρατσιστική διάθεση και, δυστυχώς, επιβεβαιώνει ότι οι ακροδεξιές ομάδες μέσα στην Ελληνική Αστυνομία έχουν επικρατήσει και δρουν ανεξέλεγκτα. Επί Ν.Δ., έγιναν 4.500, κατ' εξαίρεση, προσλήψεις ειδικών φρουρών χωρίς εκπαίδευση που έχουν συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση.

«Δύο χρόνια λέμε ότι συγκεκριμένα τμήματα της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αυτονομηθεί και λειτουργούν με λογική ακροδεξιών ομάδων. Επί ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία αυτά είχαν λουφάξει, σήμερα έχουν λουφάξει οι δημοκρατικοί αστυνομικοί και έχουν επικρατήσει οι πρακτικές των σωμάτων καταστολής» σχολίασε ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Νέα Δημοκρατία έλεγε προεκλογικά ότι την ενδιαφέρει η ασφάλεια των πολίτων. Που υπάρχει αυτή η ασφάλεια; Έχουμε να κάνουμε με ακραία καταστολή και πλέον με δολοφονίες. Οι Αστυνομικοί, όχι οι ειδικοί φρουροί, εκπαιδεύονται στις σχολές με ένα συγκεκριμένο πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο απόλυτη προτεραιότητα είναι να μη χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή, είτε πολίτη, είτε αστυνομικού, είτε δράστη. Στο συγκεκριμένο περιστατικό έχουμε τρεις ανθρώπους μέσα σε ένα αυτοκίνητο οι οποίοι δεν πυροβολούν, δεν έχουν στην κατοχή τους όπλο. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν ανεξέλεγκτα τρία παιδάκια, σκότωσαν το ένα, τραυμάτισαν το άλλο. Και τα δύο αυτά παιδιά δεν οδηγούσαν το αυτοκίνητο. Τι σημαίνει αυτό για το πολιτικό σύστημα της χώρας και τη Δημοκρατία μας; Δεν πρέπει να επικρατήσουν αυτές οι ακροδεξιές λογικές» συμπλήρωσε.

Στο ερώτημα ποια Αστυνομία θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε πως: «Θέλουμε αστυνομία κοντά στον πολίτη, εκπαιδευμένη, η οποία να σέβεται τους κανόνες της Δημοκρατίας». 
«Στην Ερυθραία δολοφονήθηκε ένας πολίτης ο οποίος δούλευε για το μεροκάματο γιατί δεν έχουμε κεντρικό σύστημα που θα καθιστά δυνατή την επιτήρηση του ποιος έχει όπλο. Καταθέτουμε πρόταση και απευθύνουμε έκκληση για ένα τέτοιο σύστημα γιατί είναι η πολλοστή φορά που γίνεται έγκλημα με όπλο χωρίς η αστυνομία να έχει καταγράψει ποιος έχει όπλο και ποιος δεν έχει», σημείωσε ο κ. Σπίρτζης




«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ