ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι υπολογιστές από το γραφείο του Διευθυντή Εκλογών. ***** Ολομέτωπη επίθεση Βελόπουλου στη Ν.Δ.: Σε Μητσοτάκη και Σαμαρά, σε... Καλλιάνο και Φλέσσα. ***** Γερμανικός Τύπος: Οι Ελληνες χρειάζονται και δεύτερη δουλειά για να τα βγάλουν πέρα. ***** Εξάρχεια: Τραυματίας Αστυνομικός και καμένο όχημα σε ομαδική επίθεση. ***** Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας και πήραν όλα τα χρήματα - Κάμερες κατέγραψαν τους δράστες.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Χατζηδάκης: Το πρώτο 6μηνο του 2022 θα αντιμετωπιστεί το θέμα εκκρεμών συντάξεων

Μ
έσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 θα αντιμετωπιστεί πλήρως το θέμα των εκκρεμών συντάξεων, τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης λέγοντας ότι από τον Νοέμβριο θα υπάρχει σημαντική βελτίωση στην απονομή των συντάξεων.
Ο Υπουργός ανέφερε ότι στην επιτάχυνση των διαδικασιών συμβάλλει η εγκατάσταση ενός συστήματος με το οποίο παρακολουθούν τι γίνεται με την έκδοση συντάξεων σε πραγματικό χρόνο. Μίλησε, επίσης, για θεαματική βελτίωση στην απονομή των συντάξεων σε ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ και Ταμείο Νομικών. Όπως είπε, ο ρυθμός στην απονομή των συντάξεων ξεκινά από διπλασιασμό και φτάνει σε εννιαπλασιασμό. 
Τέλος, ανέφερε ότι για την έκδοση των εκκρεμών συντάξεων θα αξιοποιηθούν συνολικά 3.600 ιδιώτες λογιστές και δικηγόροι από τους οποίους οι 1.200 πιάνουν δουλειά στις αρχές Νοεμβρίου.
ΑΜΠΕ 
«The New Daily Mail» 
Newsroom





ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ