ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων λόγω ανέμων. ***** Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κασσελάκης - «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά». ***** Στην Κρήτη το πυρηνοκίνητο γαλλικό Αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ». ***** Ρόδος: Σύλληψη για παράνομο εμπόριο πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. ***** Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και σε Αργολίδα και Αττική. ***** Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός.

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Βατόπουλος: Πολιτική η απόφαση για απελευθέρωση μετακινήσεων

Η
απόφαση για τις μετακινήσεις είναι περισσότερο πολιτική και λιγότερο υγειονομική τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος Καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ
Όπως ανέφερε πλέον τα οριζόντια μέτρα έχουν κλείσει τον κύκλο τους και με τα αυξανόμενα μέτρα και τον εμβολιασμό μπαίνουμε σε μια καινούργια φάση. Επεσήμανε πως αυτή την στιγμή έχουμε 2 όπλα, τα εμβόλια και τα self test ενώ σημείωσε πως είναι σημαντικό να αξιοποιηθούν το τελευταία και να δηλώνονται.
Αναφορικά με τα προνόμια των εμβολιασμένων, δήλωσε πως μόλις ανοίξει η πλατφόρμα για όλους ίσως μπορεί να υπάρξει συζήτηση για περισσότερες ελευθέριες. 

Ασφάλεια μετά τον εμβολιασμό

Τουλάχιστον 15 ημέρες μετά την 2η δόση του εμβολίου μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καθηγητής, ενώ σημείωσε πως είναι πολύ πιθανό να χρειαστούμε και τρίτη δόση του εμβολίου. Για τα εμβόλια σε εφήβους υπογράμμισε πως πρέπει να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια τους. Ο κ. Βατόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τοπικών lockdown καθώς όπως είπε η πανδημία δεν έχει τελειώσει και γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η μάσκα είναι ένα από τα τελευταία πράγματα από τα οποία θα απαλλαγούμε.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ