ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κλειστοί δρόμοι σήμερα 26/4 στο κέντρο της Αθήνας, για την διεξαγωγή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας σε περιοχές των Δήμων Μεγαρέων, Μαραθώνος, Λαυρεωτικής, Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Αθηναίων. ***** «Χέρι - χέρι» με τον Ιερώνυμο για τις ψήφους της Δεξιάς του Κυρίου. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Μητσοτάκης χαμήλωσε τον πήχη για τις ευρωεκλογές -Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης στην τραγωδία των Τεμπών είναι η επικοινωνιακή διαχείριση. ***** Απόπειρα αναβίωσης του «αντί-ΣΥΡΙΖΑ» μετώπου βλέπει η Κουμουνδούρου με «καλπάζουσα απήχηση Κασσελάκη». ***** Κασσελάκης: «Δεν θα σοκαριστείτε με το πόθεν έσχες μου - Πριν τις Ευρωεκλογές τα περιουσιακά μου στοιχεία». ***** Τραγωδία στην Ελευσίνα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 31χρονος - Τραυματίας ένας 25χρονος. ***** Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν αγορά όπλων 6 δισ. ευρώ για την Ουκρανία.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Συστάθηκε Εθνική Επιτροπή για την αντιμετώπιση του κοροναϊού

Νέα Επιτροπή απαρτιζόμενη από 11 μέλη συγκρότησε εκτάκτως ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με στόχο την αντιμετώπιση του κοροναϊού αν εμφανιστεί στη χώρα μας. Επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής είναι ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος.
Μέλη της είναι οι:
  • Ιωάννης Κωτσιόπουλος, Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας.
  • Βασιλική Καραούλη, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Ποιότητας Ζωής του Υπουργείου Υγείας.
  • Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
  • Δημήτρης Φιλίππου, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).
  • Νικόλαος Παπαευσταθίου, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).
  • Κωνσταντίνος Γκογκόσης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Εκτάκτων Καταστάσεων Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας.
  • Σωτήρης Τσιόδρας, καθηγητής Ιατρικής ΕΚΠΑ - "Αττικόν", παθολόγος - λοιμωξιολόγος.
  • Αθανάσιος Τσακρής, καθηγητής Μικροβιολογίας, Διευθυντής Εργαστηρίου Μικροβιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, αντιπρύτανης ΕΚΠΑ.
  • Γεώργιος Τολούμης, Υποπτέραρχος, Διευθυντής Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ.
  • Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Υποπτέραρχος, Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Υγειονομικού Πολιτικής Αεροπορίας.
Η Επιτροπή θα εισηγείται σε όλα τα αρμόδια Υπουργία το τι μέτρα πρέπει να ληφθούν για να αντιμετωπιστούν πιθανά κρούσματα στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας, η Κυβέρνηση προχωρά στην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη λήψη μέτρων αποφυγής και περιορισμού διάδοσης του κορoναϊού, με διατάξεις για τομείς όπως οι μεταφορές, οι συγκοινωνίες και η λειτουργία των σχολείων.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ